Geer en Goor-show breekt mogelijk met Ouderenfonds

Foto: RTLDe jaarlijkse bejaardensoap van Gerard Joling en Gordon op RTL 4 breekt mogelijk met het Ouderenfonds. Dat heeft Gordon gezegd op Radio 538. De heren werken aan een eigen stichting voor ouderen, na jarenlang het Ouderenfonds centraal te hebben gesteld in hun tv-programma’s. “Dat zou volgend jaar onze stichting kunnen zijn. Dat moeten we natuurlijk ook met RTL overleggen. Ik denk niet per se dat het beter is, maar we kunnen dan wel zelf bepalen waar we heen gaan met die centen.”

Gordon vindt het prettiger om geld in te zamelen voor een eigen goed doel. “Zodat we daadwerkelijk iets kunnen doen. Je houdt het dan echt bij jezelf.

Er is veel interesse in de Geer en Goor-stichting, meent hij. “Ik had een bericht gemaakt op Facebook over de stichting en we kregen duizenden reacties. Dat is niet overdreven. Mensen willen geld storten en vrijwilliger zijn. Dat is toch ongelooflijk.”

De stichting gaat er komen, verwacht hij. “Ja, we gaan er volgende week voor zitten. Dat moet je serieus doen bij de notaris. Het moet officieel.” Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen