Wil Wil Wel zes weken lang als zelfstandig programma

De Carlo’s TV Café-rubriek Wil Wil Wel, waarin Carlo Boszhard activiteiten onderneemt met zijn moeder Wil, komt zes weken lang op de buis als zelfstandig tv-programma. Dat heeft RTL 4 laten weten. In Wil Wil Wel, vanaf volgende week zondag 4 september op de buis, blikken Carlo en zijn moeder terug op de hilarische dingen die ze samen hebben beleefd. Dat doen ze in zes afleveringen van een half uur. Die beginnen om 18.55 uur, vlak voordat het Half Acht Nieuws begint.

Dat mevrouw Boszhard inmiddels van alle markten thuis is, blijkt uit het scala aan opdrachten die zij voorgeschoteld krijgt. Zo wordt ze bekroond tot ‘ster-reporter’, waardoor ze haar favoriete acteurs van de populaire serie Walking Dead mag interviewen. Wil is op van de zenuwen, want ze is groot fan maar spreekt geen woord Engels.

Als ze op lachtherapie wordt gestuurd, schaamt ze zich diep. Lachen doet ze zeker maar de manier waarop het opgewekt wordt past totaal niet in haar straatje.

En wanneer een cursus Spaans op het programma staat, is Wil er heilig van overtuigd dat ze overal het woord ‘os’ achter moet plakken om Spaans te spreken. Zodra moeder en zoon naar de cursus rijden oefent ze volop. Zo vraagt ze geregeld of Carlo nu eindelijk eens zijn beide handen aan het ‘sturos’ wil houden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen