‘Sabia Boulahrouz kreeg evenveel geld als Mattie Valk’

Foto: SBSSabia Boulahrouz kreeg voor haar deelname aan Ranking the Stars evenveel geld als Mattie Valk eerder kreeg voor zijn deelname. Dat vertelt eindredacteur Pim Castelijn dit weekend in het AD. Valk verspreidde in juli via RTL Boulevard het gerucht dat de societyster 40.000 euro zou krijgen van BNN. Aangezien dat gerucht zijn eigen leven ging leiden, kwam BNN met een officiële ontkenning. Er klopte he-le-maal niets van het bedrag. Veel te hoog ingeschat, aldus Castelijn. “Absurd.

Valk weet volgens Castelijn wat Boulahrouz verdiende. “Mattie Valk, die dat verzinsel vertelde, heeft zelf meegedaan aan Ranking the Stars. Hij weet wat hij heeft gekregen. Dat is hetzelfde als wat Sabia heeft gehad. Vraag het hem, dan weet je het!

Boulahrouz was er dit seizoen vooral bij omdat ze zo vaak in het shownieuws was. Patty Brard zit er altijd bij, of ze nou in het nieuws is of niet. “Ze is altijd ad rem. Zij valt helemaal samen met het format.

Zo zijn er wel meer zeer geschikte BN’ers, aldus Castelijn. “Georgina Verbaan liet in het eerste seizoen iets briljants zien qua timing en humor. Als deelnemer draait het om anekdotes, grappen, durf en zelfspot. Zij bleek dat allemaal in zich te dragen.

Xander de Buisonjé zal ik ook niet snel vergeten. Dat gedoe met Wendy was nog heel vers, maar toch vertelde hij zonder schroom over al die avontuurtjes.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen