‘Sabia Boulahrouz kreeg evenveel geld als Mattie Valk’

Geplaatst op Sun 28 Aug 2016 om 9:15

Foto: SBSSabia Boulahrouz kreeg voor haar deelname aan Ranking the Stars evenveel geld als Mattie Valk eerder kreeg voor zijn deelname. Dat vertelt eindredacteur Pim Castelijn dit weekend in het AD. Valk verspreidde in juli via RTL Boulevard het gerucht dat de societyster 40.000 euro zou krijgen van BNN. Aangezien dat gerucht zijn eigen leven ging leiden, kwam BNN met een officiële ontkenning. Er klopte he-le-maal niets van het bedrag. Veel te hoog ingeschat, aldus Castelijn. “Absurd.

Valk weet volgens Castelijn wat Boulahrouz verdiende. “Mattie Valk, die dat verzinsel vertelde, heeft zelf meegedaan aan Ranking the Stars. Hij weet wat hij heeft gekregen. Dat is hetzelfde als wat Sabia heeft gehad. Vraag het hem, dan weet je het!

Boulahrouz was er dit seizoen vooral bij omdat ze zo vaak in het shownieuws was. Patty Brard zit er altijd bij, of ze nou in het nieuws is of niet. “Ze is altijd ad rem. Zij valt helemaal samen met het format.

Zo zijn er wel meer zeer geschikte BN’ers, aldus Castelijn. “Georgina Verbaan liet in het eerste seizoen iets briljants zien qua timing en humor. Als deelnemer draait het om anekdotes, grappen, durf en zelfspot. Zij bleek dat allemaal in zich te dragen.

Xander de Buisonjé zal ik ook niet snel vergeten. Dat gedoe met Wendy was nog heel vers, maar toch vertelde hij zonder schroom over al die avontuurtjes.
17 Reacties op “‘Sabia Boulahrouz kreeg evenveel geld als Mattie Valk’”


 1. Anonymous

  Dit soort programma’s zijn een goede reden om fors te bezuinigen op de belastingomroep.

 2. Anonymous

  Houdt dus in dat ze bij RTL niet te vertrouwen zijn met boulevard… Opdoeken dus met hem!

 3. Anonymous

  Anonymoud …. Het klopt niet dus jouw stelling om te bezuinigen klopt niet… Lees eerst eens wat er staat… Moeilijk he😉

 4. Eddie Emmer

  Tussen de 1000 en 2000 ekkies per aflevering is toch normaal voor dit soort programma’s. Sabia zat er meer afleveringen dan Mattie, dus zij kreeg meer.

 5. Anonymous

  Die gast is dus niet alleen lelijk van buiten, maar ook van binnen.

 6. Haat

  Sabia zit er 5 afleveringen. Reken maar uit. Mattie is een misselijke Albert-wannabe die tegen beter weten in roddels en leugens de wereld in smijt.

 7. Wim

  Aldus die gast zit gewoon de zaak te belazeren op de tv. Kijk dat is nou RTL. Opdoeken die handel.

 8. DOEI

  Mag die Mattie aub weg? Wat een domme man. Ziet er ook heel dom uit. Dom, dommer, Mattie. En dan die naam. Mattie.

 9. Shock

  In de jaren 80 hadden mannen uit plattelandsdorpjes een matje in de nek en RTL brengt er in 2016 eentje op tv.

 10. xander

  Ranking the Stars is een vermakelijk programma dat als je de kosten vergelijkt met andere programma’s een koopje is. Je kunt je afvragen of het wel bij de NPO hoort, maar er maar best eens een uitzondering gemaakt worden voor een leuk amusementsprogramma. Er mag wel iets minder door elkaar worden geschreeuwd maar dat komt waarschijnlijk omdat ik de 40 ben gepasseerd.

 11. Anonymous

  @ xander

  De kosten zullen je nog tegenvallen.
  En ook al was het 10.000 euro, dan is het 10.000 euro teveel.

 12. Kaaskijker

  Mattie is ook alleen maar de waterdrager van dit soort leugens. Een stropop. Maar als je bij Q-music onder contract staat moet je dus meedoen met de leugens. Want hey, anders moet je als dj zelf maar op zoek naar echt nieuws.

  Heel gek, dan hoor je de Giel Beelen-haters nooit. Alsof de roddel dan ineens belangrijker is dan de geloofwaardigheid van de brenger. Of luisteraars hanteren voor verschillende stations verschillende latten van bekwaamheid. Mattie hoeft nooit zijn excuus aan te bieden (want niemand zit er op te wachten?).

 13. Flits Bom

  Ik denk dat Mattie met stip de meest proletarische naam is die er is.

 14. Fox Mulder

  Mattie is toch die van… zeg maar nee dat kijg je er toch twee? Eng jongetje is dat.

 15. Sjaak

  Nou Mattie. Vertel maar.

 16. Wattie & Mietze

  De waarheid zal wel in het midden liggen. 20.000 euro heeft ze dus gehad.

 17. Bakje

  Bij een dj hoef je alleen maar te luisteren naar zijn intonaties. Als ze klinken als een commercial tijdens een normaal gesprek weet je al genoeg.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.