Mattie Valk vanwege lege Tesla te laat bij Qmusic

Mattie Valk was vanochtend te laat bij de ochtendshow die hij met Wietze de Jager presenteert op Qmusic. Hij was vergeten zijn elektrische auto op te laden. Dat heeft hij uitgelegd op de radio. Valk schrok zich een hoedje toen hij vanochtend rond 4.30 uur bij zijn Tesla aankwam. “Ik kwam vanmorgen bij mijn auto en iedereen die elektrisch rijdt weet dat als je bij de laadpaal komt en het lampje brandt niet, dat de schrik je om het hart slaat. En terecht: ik zat in mijn auto en kon nog 24 kilometer.

De radio-dj had echter niet genoeg aan 24 kilometer. “Ik woon er 100 bij de studio vandaan. Ik zou dus ongeveer tot Delft-Zuid komen. Ik ben gewoon vergeten op te laden. Ik heb wel de stekker erin gestoken, vervolgens moet je er een pasje langs halen en dat ben ik gewoon vergeten. Ik weet niet hoe.

Uiteindelijk heeft Valk de Tesla nog snel proberen op te laden. “Dan krijg je een ruwe schatting van hoeveel tijd er nodig is om de auto op te laden. Ik had 100 kilometer nodig en dat wordt opgeladen met zo’n 35 à 70 kilometer per uur.”

Ik heb naast mijn auto duimen zitten draaien en bij 100 kilometer ben ik gaan rijden.

Uiteindelijk kwam Valk ongeveer een uur te laat.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen