Patty en Richard mogen niet naast elkaar in Ranking

Foto: Nick van OrmondtPatty Brard en Richard Groenendijk zitten dit seizoen bewust niet naast elkaar in het NPO 3-programma Ranking the Stars. Dat vertelt de tv-diva in weekblad Libelle. Naast elkaar zittend zouden Brard en Groenendijk de opnames te veel verstoren. “We zijn nu door Paul de Leeuw uit elkaar gehaald. Net als op school. ‘Hoezo zijn wij uit elkaar gehaald?’, vroegen we. ‘Nou,’ zei Paul, ‘omdat jullie je eigen show maken in een show.’ Soms moest Paul echt roepen: ‘Hallo! Even stil daar!’

Brard en Groenendijk zijn twee handen op één buik en daar had De Leeuw last van. “Dan waren wij gewoon bezig met elkaar, voerden we een eigen gesprek, gillend van de lach.

De SBS 6-ster heeft weer met volle teugen genoten van de opnames. “Ik denk bij alles: het kan wel de laatste keer zijn dat ze me daarvoor vragen. En alles wat ik doe, vind ik leuk. Ranking the Stars, daar heb ik altijd zin in. Dat is een heerlijk programma met mijn vriend Richard Groenendijk.

Ieder jaar weer wordt Brard uitgenodigd voor Ranking. “Het lijkt wel alsof programmamakers en zenderbazen nu pas zien hoeveel lol ik kan produceren. En hoe leuk dat is op televisie. Ik vind namelijk: als je er toch bent, maak het dan leuk.

Het Libelle-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen