Patty en Richard mogen niet naast elkaar in Ranking

Geplaatst op zo 07 aug 2016 om 10:45

Foto: Nick van OrmondtPatty Brard en Richard Groenendijk zitten dit seizoen bewust niet naast elkaar in het NPO 3-programma Ranking the Stars. Dat vertelt de tv-diva in weekblad Libelle. Naast elkaar zittend zouden Brard en Groenendijk de opnames te veel verstoren. “We zijn nu door Paul de Leeuw uit elkaar gehaald. Net als op school. ‘Hoezo zijn wij uit elkaar gehaald?’, vroegen we. ‘Nou,’ zei Paul, ‘omdat jullie je eigen show maken in een show.’ Soms moest Paul echt roepen: ‘Hallo! Even stil daar!’

Brard en Groenendijk zijn twee handen op één buik en daar had De Leeuw last van. “Dan waren wij gewoon bezig met elkaar, voerden we een eigen gesprek, gillend van de lach.

De SBS 6-ster heeft weer met volle teugen genoten van de opnames. “Ik denk bij alles: het kan wel de laatste keer zijn dat ze me daarvoor vragen. En alles wat ik doe, vind ik leuk. Ranking the Stars, daar heb ik altijd zin in. Dat is een heerlijk programma met mijn vriend Richard Groenendijk.

Ieder jaar weer wordt Brard uitgenodigd voor Ranking. “Het lijkt wel alsof programmamakers en zenderbazen nu pas zien hoeveel lol ik kan produceren. En hoe leuk dat is op televisie. Ik vind namelijk: als je er toch bent, maak het dan leuk.

Het Libelle-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.
8 Reacties op “Patty en Richard mogen niet naast elkaar in Ranking”


 1. Asjemou

  Past natuurlijk niet in het decor of de stoelen.

 2. Asjemou

  Brard en lol produceren? Onmogelijk, ze bedoeld vast ergernis.

 3. Klaas

  Patty en Richard zullen wel een leuk zakcentje bijverdienen aan de zomereditie en de kerst/oud & nieuw editie van RTS elk jaar.
  Terecht, want zij zijn wel de gangmakers van het programma
  Gerda moeten ze gaan lozen, irritante vrouw.

 4. Lieveling.

  Dan krijgt die dikkop natuurlijk zelf geen aandacht genoeg.
  Ik kijk er expres nooit naar.

 5. Anoniem

  Volgend seizoen moet er gewoon ondertiteling bij, ze schreeuwen en gillen allemaal zo door elkaar, het is niet te verstaan.
  Vanavond de bitchfight van Wibi en Karin Bloemen.

 6. Chiel

  @Anonymous, dat is pas de 1 na laatste aflevering.

 7. Anoniem

  @anonymous, Ze hebben ondertiteling. o.a. via teletekst 888

 8. Anoniem

  Was ooit leuk en vernieuwend programma, maar inmiddels tamelijk uitgekauwd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.