VPRO geeft vijf redenen om naar Lubach te kijken

Foto: Nick van OrmondtDe VPRO heeft vijf redenen opgesomd waarom men vandaag zou moeten kijken naar de tweede Zomergasten, waarin Arjen Lubach te gast is. Dat is te lezen op Twitter. Om te beginnen worden er volgens VPRO mythes ontkracht. “Alles waar Lubach zelf niet in gelooft, moet door hem worden ontmaskerd”, aldus de omroep. “Niet alleen God zal er aan moeten geloven, maar eigenlijk alles wat bovennatuurlijk is en dat niet met exacte wetenschap, rationeel denken te staven is, krijgt er van langs.

Er valt ook wat te lachen, aldus de omroep. “Werd de vorige uitzending met Abou Jahjah gedomineerd door brandhaarden in het Midden-Oosten en terreur in het westen, deze aflevering mogen we op de nodige humor rekenen.

Daarnaast wordt er volgende de VPRO veel over Zweden gesproken. Reden nummer vier is dat het ‘zal gaan over de autonomie van de maker’ en de vijfde reden is de korte film Hotel Chevalier die in z’n geheel wordt uitgezonden in Zomergasten.

De uitzending begint om 20.20 uur op NPO 2.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

De NPO-talkshows vertrekken uit Amsterdam. Een goede zaak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen