Patty Brard overwoog vertrek uit Ranking the Stars

Patty Brard heeft één keer overwogen om te stoppen als vaste gast in Ranking the Stars. Dat vertelt de tv-diva in TROS Kompas. Brard geniet enorm van de BNN-show, maar één keer was ze het even goed zat. Een bekende Nederlander beledigde haar toen diep in de ziel. “In een van de seizoenen begon iemand over mijn dochter en dat vond ik erg. Toen dacht ik: ‘Dit is de laatste keer dat ik meedoe.’ Het ligt er wel zeer aan van wie het komt, van Richard bijvoorbeeld kan ik veel hebben.”

Niet iedereen weet hoe je smaakvol aan Ranking the Stars meedoet, aldus Brard. “Mensen die eraan meedoen moeten wel goed beseffen dat je op het randje balanceert van wat nog net wel of net niet leuk is. Dat heeft niet iedereen zo helder.”

Het is volgens haar een interessant programma. “Je leert mensen echt anders kennen, maar dat vind ik ook het boeiende. In mijn ogen is Ranking veel meer een psychologisch spel dan een afzeikprogramma.”

Brard ligt al jaren overhoop met haar dochter. Zij riep ooit dat haar moeder haar realitysoap belangrijker vond dan haar gezin.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen