Martijn Krabbé twijfelt nog over Idols

Foto: RTLMartijn Krabbé weet nog niet of hij terug wil keren als jurylid in Idols. Dat vertelt de RTL 4-presentator vandaag in De Telegraaf. Krabbé kreeg dit voorjaar flink wat kritiek op zijn rol in de RTL 5-show, omdat de kijker hem kent van het troosten van kandidaten en niet van het uitlachen van kandidaten. Het steunen van kandidaten blijft hij doen in The Voice of Holland en The Voice Kids, maar of hij ook verder gaat met uitlachen, weet hij op dit moment nog niet. “Daarover ben ik nog in gesprek.”

Naast The Voice gaat hij ook verder met culinaire televisie. “Ik ga wel weer met Herman den Blijker op reis voor Op de proef gesteld en we werken samen nog een aan iets heel nieuws, maar meer zeg ik daar niet over nu.

Verder spreekt Krabbé de wens uit voor een soloprogramma. “Nu is het altijd ’in combinatie met’. Ik wil op termijn ook wel iets anders dan een talentenjacht.

Krabbé is niet de enige die twijfelt over zijn juryplek in Idols. Ook Eva Simons weet niet of ze wel verder wil met het programma.

Tot nu toe is Jamai Loman de enige die zijn terugkeer als jurylid in Idols bevestigd heeft.

Idols keerde in de lente terug op televisie na een lange afwezigheid. Vroeger was de show te zien op RTL 4.

Lees ook: Martijn Krabbé lacht Idols-kandidaat keihard uit (februari)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen