Marieke Elsinga vindt Humberto Tan lief

Marieke Elsinga, de opvolger van Luuk Ikink in RTL Late Night, heeft haar ontmoeting met Humberto Tan als zeer plezierig ervaren. Dat vertelde ze donderdagavond in RTL Boulevard. Ikink wordt hét gezicht van RTL Boulevard en daarom vertrekt hij na drie jaar bij RTL Late Night. Hij wordt opgevolgd door een vrouw. “Ik ben onwijs blij. Het is een rare tijd, omdat ik het in een heel korte tijd heb gehoord. Ik heb een screentest gedaan en toen hebben we elkaar de hand geschud“, zegt Elsinga.

Toen moest ze het nog vertellen aan Qmusic, waar ze drieënhalf jaar radio heeft gemaakt. “En waar ik eigenlijk helemaal niet weg wilde. Dat maakt het ook moeilijk, maar ik heb de beslissing toch genomen en ben er vrij snel weg gegaan. Ik rol eigenlijk van het één in het ander.”

Elsinga heeft Tan ontmoet op een terras. “Ik heb Humberto Tan ontmoet op een terras, wat heel leuk was. Het was heel comfortabel met een koffietje, een drankje en een olijfje. We hebben volgens mij wel iets van twee uur met elkaar gezeten.

Wat ik heel leuk vond wat hij zei is: ‘Je gaat natuurlijk op de plek van Luuk staan letterlijk, je bent in die zin een vervanger, maar eigenlijk ben je gewoon een aanwinst voor het programma.’ Dat vond ik een mooi woord. Ik vond het lief dat hij dat zei.”

RTL Late Night keert op 29 augustus terug voor een nieuw seizoen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen