Linda confronteert Sylvie met ‘perfecte’ voorkomen

Linda de Mol zal Sylvie Meis confronteren met haar perfecte voorkomen in haar talkshow Linda’s Zomerweek. Dat blijkt uit een aankondiging van RTL 4. De Mol haalde in 2013 in haar eigen tijdschrift keihard uit naar de ‘inhoudsloze’ columns van Meis, die volgens de televisiekoningin alleen maar gingen over haar ‘perfecte’ leven vol jetsetactiviteiten. “I don’t give a damn. Ik vind het niet fijn alleen maar te lezen wat een perfect jetsetleven iemand leidt“, bitste ze.

De tv-koningin riep Meis op om even normaal te doen. “Ik zei dat ik de columns die zij schreef in Grazia een beetje buitenkant vond en dat ik geïnteresseerd ben in haar binnenkant. Eigenlijk daagde ik haar een beetje uit om wat meer van haar te laten zien“, gaf ze later aan in De Wereld Draait Door.

Volgens een woordvoerster van RTL 4 komt het onderwerp over twee weken aan bod in Linda’s Zomerweek. “Sylvie vertelt openhartig over haar jeugd, haar carrière in Duitsland en over de periode dat ze borstkanker had. Waarom ziet Nederland altijd een perfecte Sylvie en waarom is ze zo terughoudend naar de media?

Meis vormt een gastduo met Richard Groenendijk. “Richard vertelt over zijn jeugd in Zeeland en de weg naar een succesvolle carrière in het theater.

Linda’s Zomerweek is van maandag 22 augustus tot en met donderdag 25 augustus tussen 21.30 uur en 23.30 uur te zien op RTL 4. Op vrijdag 26 augustus duurt de uitzending van 22.00 tot 23.55 uur.

Op maandag zijn Heleen van Royen en Ronald Koeman te gast, op dinsdag Carly Wijs en Simon Keizer, op woensdag Isa Hoes en Jesse Klaver, op donderdag Sylvie Meis en Richard Groenendijk en op vrijdag Halina Reijn en Humberto Tan.

Lees ook: ‘Linda de Mol aartsvijand van Sylvie Meis’ (vorige maand)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen