Lilian Marijnissen baalde van grappen over Jan Slagter

Lilian Marijnissen baalde erg van de grappen die gemaakt werden over haar verstandhouding met Omroep MAX-baas Jan Slagter. Dat vertelt ‘de dochter van’, die vandaag bekendmaakt voor de SP de Tweede Kamer in te gaan, in het AD. Marijnissen en Slagter werden in februari behoorlijk bespot: eerst door Mark Rutte op NPO 1’s Correspondents’ Dinner, daarna door DWDD’s slotrubriek Lucky TV. Die laatste ging wel héél veer, door een nepfoto te tonen van Slagter die seks heeft met Marijnissen.

De kersverse politica, die op drie staat op de kandidatenlijst van SP, vindt het jammer. “Ik vond het heel vervelend om zo ongevraagd in de schijnwerpers te staan. Al zou ik daten met Cristiano Ronaldo – dat gaat toch niemand wat aan? Ik dacht echt: moeten we hier nou een verklaring over uitgeven? Zit Nederland hier op te wachten? Maar goed, het was blijkbaar nodig.

Lange tijd weigerden Marijnissen en Slagter commentaar. “Ik wilde eerst nergens op reageren. Maar dan hoor je: als het niet waar is, zeg het dan! Toen werd de druk zo hoog, dat ik dacht: nou, oké, als jullie het willen horen… Het is niet waar. Maar dan zeggen mensen weer: ja, als het echt niet waar was, zou je er ook niet op hoeven te reageren! Ja, zeg. Zoek het dan maar uit.”

Ze heeft de premier niet aangesproken op zijn tv-grap. “Ik ga hem er niet naar vragen. Ik ben er klaar mee. Klaar.

Lees ook Pornofoto Jan Slagter in slotrubriek DWDD en alle andere artikelen over de verstandhouding tussen de televisiebaas en de politica.

Een groot interview met Lilian Marijnissen kunt u via Blendle lezen in het AD.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen