Kees Tol verwacht geen talkshow als Pauw & Witteman

Foto: RVDKees Tol denkt niet dat hij binnen nu en vijf jaar rijp genoeg is om een programma als Pauw & Witteman te maken. Dat vertelt de SBS 6-presentator vandaag in De Telegraaf. Tol weet überhaupt niet of hij over vijf jaar nog wel op de buis is, bekent hij. “Dit is best een onzeker vak; de ene dag ben je hot , de volgende not . Ik hoop dat ik over vijf jaar nog bij de tv werk en, zoals nu, eigen programma’s presenteer. Ik wil niet pocherig overkomen, maar de lijn is nog steeds stijgende.

De presentator wil zich vooral ontwikkelen in het amusementsgenre. “Ik denk dat mijn grote kracht ligt bij amusement; ik zie mezelf niet binnen vijf jaar de nieuwe Pauw & Witteman maken.”

Hij hoopt zich te ontwikkelen tot grote tv-ster. “Je weet niet hoe het loopt – als het héél goed gaat met mijn carrière en ik word multimiljonair, ik zeg maar iets geks, dan koop ik misschien een huisje op Ibiza, in de bergen of een appartement in Amsterdam.

Maar ik zal altijd een plekje in Volendam behouden waar ik terecht kan. Dat weet ik zeker!

Tol is vanaf volgend weekend weer te zien als presentator van de SBS 6-show Met De Deur In Huis.

Het Telegraaf-artikel ‘Ik was altijd al een beetje ANDERS’ kunt u lezen via Blendle.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen