Het Parool vindt zwijgende Albert Verlinde flauw

Foto: RTLHet Parool vindt het een beetje flauw dat Albert Verlinde alleen in zijn eigen tv-programma wil reageren op zijn vertrek bij RTL Boulevard. Dat laat de krant blijken in een artikel over de showkoning. Het nieuws over de Boulevard-exit van Verlinde werd maandagochtend bekendgemaakt in een persbericht en ’s avonds reageerde hij in zijn eigen show. “Voor de pers was Verlinde niet bereikbaar: RTL hield het bij een communiqué en bij de Boulevarduitzending“, is vandaag te lezen in Het Parool.

De krant vindt het ongelooflijk. “De geregisseerde bekendmaking is een bijzondere keuze voor een man die zelf altijd nadrukkelijk een reactie van eenieder wenste op de geboorte van een kleine spruit, een pijnlijke scheiding of een keihard faillissement.”

Zelfs wanneer de persoon in kwestie die reactie helemaal niet wenste te geven, aldus Het Parool. “Er zijn voorbeelden genoeg“, aldus de krant, die onder meer wijst op de parkeergarage-gate met Wesley en Yolanthe.

Op 27 augustus is Verlinde voor het laatst te zien in RTL Boulevard. Op 30 augustus begint de vernieuwde versie van het programma met Luuk Ikink aan het roer.

Het Parool-artikel ‘Roddelexpert die graag de grens opzocht’ kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen