Tv-show 24 Uur Met verhuist van NPO 3 naar KPN

Het interviewprogramma 24 uur met… komt terug op de buis. KPN brengt het programma, dat ruim acht jaar te zien was bij de VPRO, terug via zijn on demand-platform KPN Presenteert. Dat heeft de tv-aanbieder laten  weten. In de nieuwe serie sluit gastheer Peter Heerschop zich acht keer 24 uur op met acht verschillende iconen uit de sportwereld. Heerschop treedt daarmee in de voetsporen van de twee vroegere presentatoren Wilfried de Jong en Theo Maassen.

Peter Heerschop heeft er zin in: “Ik heb het idee dat in dit programma verschillende werelden van mij samenkomen. Namelijk mijn ervaringen als gymleraar, cabaretier, televisiemaker en vooral als voortdurend onderzoeker waarom mensen doen wat ze doen.”

In 24 uur met… brengen Peter Heerschop en de geïnterviewde een etmaal onafgebroken door in een ruimte. Het idee hierachter is dat de interviews dieper en intenser zijn om dat de twee tot elkaar zijn veroordeeld.

In KPN’s sportediite van het programma zal de ruimte veel weghebben van een sportzaal en hebben ex-gymleraar Heerschop en zijn gasten allerlei mogelijkheden om óók fysiek bezig te zijn.

Het programma, geproduceerd door BlazHoffski, is dit najaar te zien bij KPN Presenteert.

 

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen