Sabia wilde niet weglopen bij Ranking the Stars

Foto: RTLSabia Boulahrouz heeft niet overwogen om op te stappen bij Ranking the Stars, toen ze er achter kwam wat voor show het is. Dat vertelt de societyster in het AD. Boulahrouz wist niet waar ze in stapte, totdat medekandidaat Patty Brard het uitlegde, vertelde ze. Toen realiseerde ze dat haar privéleven uitgebreid aan bod zou komen. “Weglopen was geen optie, vond ik. Tot mijn verrassing heb alleen maar lieve reacties gekregen. Mensen krijgen een ander beeld van me, zeggen ze.”

De reacties op Boulahrouz zijn overwegend positief. Zo wordt ze in RTL Boulevard nu zelfs omschreven als een sympathieke vrouw. En dat vindt de societyster ook wel eens fijn. “Ik ben dankbaar dat ik die negativiteit van de afgelopen drie jaar achter me kan laten.”

De ex van Rafael van der Vaart is blij dat ze weer openhartig kan zijn. “Ik mocht van Rafael en zijn familie, toen we nog bij elkaar waren, nooit ergens op reageren. Ik moest maar accepteren wat voor leugens er over mij geschreven werden. Raf zei: ‘Hou vol, er komt een tijd dat er rust is rond ons gezin’. Daar hield ik me aan vast.”

Die rust kwam er nooit. “Nu kan ik weer lachen, maar dat was wel eens anders“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Boulahrouz krijgt naar verluidt 40.000 euro voor haar optredens in Ranking the Stars.

Ranking the Stars is om 22.00 uur te zien op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen