RTL Z trekt 0 kijkers met speech Donald Trump

De acceptance speech van Donald Trump op de Republikeinse conventie in Cleveland trok in de nacht van donderdag op vrijdag 0 kijkers naar RTL Z, goed voor een marktaandeel van 0,1 procent. Dat blijkt op deze zaterdagochtend uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. RTL Z zond de acceptance speech van Trump live uit in een extra uitzending van Bestemming Witte Huis met Erik Mouthaan. De uitzending begon om 4.00 uur en duurde ruim anderhalf uur. Er keek alleen helemaal niemand.

De nabeschouwing van de Trump-speech was vrijdag tussen 17.30 en 18.30 uur in het programma Z Today. Daar keken 10.000 mensen naar, goed voor 0,4 procent marktaandeel.

Volgende week vindt de Democratische conventie plaats en daar is RTL Z uiteraard ook bij. De acceptance speech van Hillary Clinton wordt eveneens live uitgezonden in de nacht van donderdag op vrijdag om 4.00 uur.

Overigens behaalde RTL Z vrijdagavond een record dankzij de uitzendingen rondom het bloedbad in München. Lees ook: RTL Z behaalt record dankzij München-verslaggeving (vanochtend).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen