RTL 4 lanceert test voor tv-kijker: ‘Op welke ster lijk jij?’

Er waren al tests om te onderzoeken op welke Teletubbie of op welke Spice Girl je het meest lijkt, maar nu is het ook mogelijk om te onderzoeken met welke RTL 4-powervrouw je de meeste gelijkenissen vertoont. De tv-zender heeft namelijk een internettest in elkaar gezet met de titel ‘Welke powervrouw ben jij?’. Door een aantal vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over je favoriete vakantieland of over je grootste ergernis, kom je erachter op welke RTL 4-vrouw je het meest lijkt.

Er zijn vijf mogelijke uitkomsten: Linda de Mol, Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Wendy van Dijk of Quinty Trustfull.

De Mol is veruit de grootste ster in het rijtje. Mensen die op haar lijken worden omschreven als ‘een ware vakvrouw’. “Alles wat jij aanraakt verandert in goud. Daarbij blijf je oprecht en blijf je trouw aan jezelf. Bovendien ben je een gezellige vrouw die van het leven geniet.”

Trustfull is de enige presentatrice in het rijtje die niet bekend is van prime time, maar vooral actief is in de ochtend. Iedereen die op haar lijkt, is volgens RTL ‘een powervrouw met veel energie’. “Je bent positief ingesteld en zet je graag in voor mensen die het niet zo makkelijk hebben. Verder geniet je ook van het goede leven.”

Wie zelf de test wil doen, kan surfen naar de website van RTL. (Foto: RTL)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen