Peter Heerschop begrijpt tv-exit Jack Spijkerman

Peter Heerschop heeft begrip voor de tv-exit van Jack Spijkerman. Dat heeft de cabaretier, die vroeger onderdeel was van Spijkermans programma Kopspijkers, gezegd op 100% NL. De voetbalquiz die Spijkerman in 2014 presenteerde op RTL 7, Koning Voetbal, was zijn laatste programma. “Nee, dat verbaast me niet. Ik vind het ook wel goed. Hij heeft alles wel laten zien, toch? Hij had van mij ook door mogen gaan, maar ik denk ook dat er een punt op waarop ik dat zelf denk“, vertelt hij.

Heerschop verwacht dat er ook voor hem een moment komt dat het genoeg is geweest. “Dat ik denk: ik ga andere dingen doen, blijf een beetje op de achtergrond en ga mensen begeleiden. Los van de voortdurende druk van televisie. Dat kan ik me goed voorstellen.

Hij denkt dat Spijkerman een mooie carrière als tv-presentator achter de rug heeft. “Ergens is hij door het volk tijdelijk in de steek gelaten, maar ik denk dat als je terugkijkt, dat mensen ook zien wat voor schitterende dingen hij heeft gedaan en wie hij daar allemaal in heeft mee genomen.”

Veel mensen zijn schatplichtig aan hem. Ik ook. Zonder Jack was ik nog gymleraar.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen