Mr. Probz niet blij met telefoongesprek RTL Boulevard

Geplaatst op wo 20 jul 2016 om 10:34

Foto: Nick van OrmondtMr. Probz is niet tevreden over het telefonisch interview dat hij dinsdagavond gaf aan RTL Boulevard. Dat laat de zanger weten op Facebook. Zondag weigerde Mr. Probz om voor een verkeerscontrole mee te rijden met de politie, omdat hij al op zijn plaats van bestemming was aangekomen en hij zich eraan ergerde dat hij ‘voor de zoveelste keer’ werd staande gehouden. Daarop nam de politie hem mee naar het bureau, waarna Mr. Probz een woedende Facebook-post schreef.

RTL Boulevard heeft geen begrip voor hem. John van den Heuvel snapt niets van de opstelling van Mr. Probz. “Dan rij je toch gewoon mee? Waarom zo ingewikkeld doen eigenlijk?“, zei hij tegen de zanger.

Daarop had de zanger geen goed antwoord. “Het is zo vaag, Mr. Probz“, zei presentator Frank Dane vervolgens.

Toen gaf Mr. Probz aan dat hij zich eraan ergert dat hij vaker staande wordt gehouden. Op de vraag van inval-Albert Marjolein Keuning of hij denkt dat dat door zijn donkere huidskleur komt, wilde hij geen antwoord geven. “Mijn mening wat ik vind daarvan of wat ik denk dat de oorzaak kan zijn, heb ik voor mezelf gehouden.

Het gesprek werd vrij abrupt afgesloten, omdat RTL Boulevard in tijdsnood kwam. Dane’s slotvraag was: “Er is eigenlijk geen reden om niet te luisteren naar de politie, toch? Je moet gewoon altijd luisteren naar de politie.

Op Facebook laat Mr. Probz weten: “Ik heb net gebeld met RTL Boulevard. Ze hebben me uitgenodigd om mijn verhaal te doen, maar dat is naar mijn mening niet helemaal gelukt. Dat vind ik jammer.”

Zie zijn Facebook-video:
23 Reacties op “Mr. Probz niet blij met telefoongesprek RTL Boulevard”


 1. St.eve

  Het is altijd de schuld van anderen…

  Het is gewoon een slecht verhaal.

 2. Mike

  Grwoon meewerken met de politie aansteller. Dikke auto, poen zat en daarom janken? Beetje zielig. Sneu.

 3. traag

  als meneer Probz gewoon wat minder sloom / traag praat had hij zijn verhaal prima kunnen doen.

 4. Wop

  Hij wilde niet mee werken met de politie omdat hij zovaak staande wordt gehouden, ik zie dat een crimineel al zeggen terwijl hij bij de zoveelste inbraak betrapt wordt.

  ‘Ja nu ben ik er klaar mee hoor, jullie rotten maar een x lekker op ik ga niet mee’

  Nee ik denk eerder dat hij gewoon een beetje mee wou liften op het racisme verhaal, maar het begint erg tegen zich te werken. Dus probeert ie er nu een zeer zwak verhaal van te maken. Ik ben het met sommige eens dat etnhisch gezien sommige dingen echt apart zijn maar dit zijn gevoelige dingen en dat wordt nog wel eens onderschat. Je moet niet alles Zomaar roepen.

 5. Panda

  Hij heeft zelf niets gezegd over racisme, dus snap niet wat je zegt Wop. In principe heeft BLVD gelijk, luister gewoon naar de politie. Maar snap het wel van hem. Hij was al op zijn eindbestemming aangekomen. Maar wie er ook gelijk heeft, als je de hele uitzending roept dat je exclusief Mr. Probz hebt en hem dan weg stopt in de aftiteling, tsja…

 6. Anoniem

  Snap het ook niet dure auto geblindeerde auto , en rijd dan veel te hard , snap ook niet waarom ie opgehouden wordt , loozer.

 7. Opaultje

  Meneer props????wIE? Help me ff… AAAAANDACHT!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Lora

  RijdT je ????

 9. Vincent

  Wat zegt ie nou in dat filmpje!!! Ik ben er niet op uit om mensen zwart te maken…
  Ik vind dat niet kunnen….discriminatie.

 10. Wie weet.

  Wie is …. Probz…. nog nooit van gehoord.

  Ik weet wel dat iedereen naar de politie hoort te luisteren, dat is makkelijk zat.

 11. Mart

  Kansloos.

 12. Twan

  Tja als bepaalde groepen elke keer in de fout gaan is het logisch dat de politie wat meer controleert op die groepen.

 13. Anoniem

  Dit soort paranoide frusties kunnen beter eens een voorbeeld nemen aan de Braboneger.

 14. Rick

  De reden dat hij steeds wordt aangehouden ligt toch voor de hand…

  Opvallende, dure wagen met een jonge, onbekende bestuurder. Als je niet op wil vallen moet je in een 107 gaan rijden.

 15. Bart V.

  De politie zou ook in een systeempje kunnen aangeven welke auto’s ze al hebben aangehouden en o.k. zijn, zodat collega’s dan niet weer dezelfde opnieuw aanhouden en dan heb je ook dat terechte geklaag niet meer dat je iedere keer opnieuw wordt aangehouden.

 16. Moud

  Kom op zeg, Mr. Probz je kreeg voldoende kans om je verhaal te doen. Maar je kwam zelf niet uit je woorden en nog erger beste Mr. Probz je had gewoon geen verhaal.
  Dus niet altijd de andere de schuld geven.

 17. Vincent

  Niet zo lopen miepen…

 18. Vincent

  Hij moet nu pakkem wat ie pakken kan, volgend jaar weet niemand meer wij hij is en is de geldbodem weer snel in zicht. Wordt het gewoon weer een 2e handsje.

 19. Chiel

  Het was ook een vrij slecht verhaal dat ie hield.

 20. Jeroen

  Ik snapte het verhaal in eerste instantie niet. Maar na wat hij vertelde en de reacties van Frankie en de rest snap ik het.. Doe niet zo moeilijk en werk mee. Dat wordt verwacht van je. Gelijk hebben ze dan dat ze je mee nemen. Wat snapt deze mr er niet aan?

 21. Joly

  Mr. Probz moet je boycotten. Laat hem maar verongelijkt doen in een ander land die omhooggevallen trommelaar.

 22. Han

  Koop geen dure wagens. Hoezo de economie steunen als je niet eens normaal in jou wagen kan rijden zonder lastig gevallen te worden cq getreiterd te worden?
  Laat die dure wagens maar bij de autohandelaar.

 23. Han

  Ik vind ook dat de gasten van RTL Boulevard niet eerlijk waren. Albert zou het anders aangepakt hebben. Ze hadden hun oordeel al klaar voordat de man zijn verhaal kon vertellen. Heb een hekel aan dit soort dingen. Bel je iemand, geeft hem dan een kans om zijn verhaal te vertellen of bel niet!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.