Mr. Probz niet blij met telefoongesprek RTL Boulevard

Foto: Nick van OrmondtMr. Probz is niet tevreden over het telefonisch interview dat hij dinsdagavond gaf aan RTL Boulevard. Dat laat de zanger weten op Facebook. Zondag weigerde Mr. Probz om voor een verkeerscontrole mee te rijden met de politie, omdat hij al op zijn plaats van bestemming was aangekomen en hij zich eraan ergerde dat hij ‘voor de zoveelste keer’ werd staande gehouden. Daarop nam de politie hem mee naar het bureau, waarna Mr. Probz een woedende Facebook-post schreef.

RTL Boulevard heeft geen begrip voor hem. John van den Heuvel snapt niets van de opstelling van Mr. Probz. “Dan rij je toch gewoon mee? Waarom zo ingewikkeld doen eigenlijk?“, zei hij tegen de zanger.

Daarop had de zanger geen goed antwoord. “Het is zo vaag, Mr. Probz“, zei presentator Frank Dane vervolgens.

Toen gaf Mr. Probz aan dat hij zich eraan ergert dat hij vaker staande wordt gehouden. Op de vraag van inval-Albert Marjolein Keuning of hij denkt dat dat door zijn donkere huidskleur komt, wilde hij geen antwoord geven. “Mijn mening wat ik vind daarvan of wat ik denk dat de oorzaak kan zijn, heb ik voor mezelf gehouden.

Het gesprek werd vrij abrupt afgesloten, omdat RTL Boulevard in tijdsnood kwam. Dane’s slotvraag was: “Er is eigenlijk geen reden om niet te luisteren naar de politie, toch? Je moet gewoon altijd luisteren naar de politie.

Op Facebook laat Mr. Probz weten: “Ik heb net gebeld met RTL Boulevard. Ze hebben me uitgenodigd om mijn verhaal te doen, maar dat is naar mijn mening niet helemaal gelukt. Dat vind ik jammer.”

Zie zijn Facebook-video:

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen