Monique Smit trekt beha uit voor Freek Vonk

Geplaatst op ma 25 jul 2016 om 14:48

Freek Vonk is gasthoofdredacteur van de Veronica Magazine die vanaf morgen in de winkels ligt. Het magazine staat compleet in het teken van het thema ‘wild’. “Ik ben gek op wildernis, op ruige en woeste plekken en Veronica Magazine is een ruig en woest blad“, zegt de dierenvriend. Voor zijn editie kreeg Vonk de bekende dames Monique Smit, Yvonne Coldeweijer, Carolien Spoor en Sharon Doorson uit de kleren. Zij gingen speciaal voor hem topless de confrontatie aan met hun fobieën.

De dames poseren half naakt met exotische dieren die ze normaal gesproken alleen in hun nachtmerries tegenkomen. Monique Smit: “Ik schrok me dood. Wist ik veel dat een vogelspin kon bijten.

Naast de topless fotoreeks staat er in de speciale editie ook een exclusief interview met de cameramannen van Vonk. “Want achter iedere grote man staat een groot team. De cameramannen tijgeren óók dagelijks met gevaar voor eigen leven door het donkere regenwoud“, aldus het blad.

Veronica Magazine-hoofdredacteur Debby Nobel liet zich met alle liefde eenmalig van haar hoofdredacteurenstoel verjagen door Vonk: “We wilden graag een extra wild zomernummer maken. En wie heeft er meer verstand van wild dan Freek Vonk?
8 Reacties op “Monique Smit trekt beha uit voor Freek Vonk”


 1. tjep

  Freek, je bent nu op het punt aangekomen, dat je moet gaan opletten dat je van jezelf geen karikatuur maakt.

 2. Meneer Kaktus

  Weet je wat pas wild is? Virginia in een tijgerstring!

 3. Flip de Beer

  Hier wordt ik wild van. Dezelfde stoute dromen als Freek!

 4. Sjaak

  Goed idee: kinder presentator associeren met naakt.

 5. De. Rijdende trechter

  Ik loop ook de hele dag halfnakt rond met een parkiet op m’n schouder, ik Ben blijkbaar niet mooi genoeg…

 6. geert

  tja je moet wat al derderangs artiest om in the picture te blijven.

 7. Ludwig C.

  Hou maar liever aan, Monique. ALs ik iets niet wil zien.

 8. Johnson

  Weet je, ik vind Freek Vonk nog altijd een baas. Juist door dit soort acties. En Yvonne Coldeweijer, Carolien Spoor en Monique Smit? Ik zeg ja! :D

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.