Irene Moors: ‘Over Smaakt Valt Te Twisten wordt goed’

Irene Moors heeft een rotsvast vertrouwen in haar nieuwe SBS 6-programma Over Smaak Valt Te Twisten, dat vanaf 29 augustus elke maandag te zien is na kijkcijferhit Dokter Tinus. Dat heeft de presentatrice gezegd op Radio 1. Moors voelt aan alles dat het goed zit. “Ik begon er een beetje sceptisch aan, maar gedurende de opnames dacht ik: wow, dit wordt goed, dit wordt leuk. Dat voel je wel eens. Dan is er een bepaalde vibe. Het loopt, het gaat smooth, het klopt en de beelden kloppen.

Ook de kandidaten werken lekker mee, aldus Moors. “De competitie is er, de spanning is er én de klik met Rudolph van Veen is er weer.

SBS 6 is niet de enige die nu met een gezellige kookcompetitie komt na het succes van Heel Holland Bakt. RTL 4 komt in het nieuwe seizoen zelfs met het nóg meer gelijkende Ja Ik Wil… Een Taart.

Wat Moors betreft gaat de vergelijking met Heel Holland Bakt echter niet op. “Dat zijn taarten en individuen. Er zijn zo veel kookprogramma’s. Natuurlijk is de vraag hoe ons programma zich onderscheidt van andere programma’s in dit genre. Ten eerste is dat door de presentatie en ten tweede door Rudolph van Veen.

De titel Over Smaakt Valt Te Twisten is een knipoog naar het gezegde ‘over smaak valt niet te twisten’. “Ik vind het ook een heel lastige titel. Maar goed, het heet nu eenmaal zo.”

Moors’ eerste programma De Vreemde Eend was in april geen succes op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen