Hans Kraay heeft FOX-baan te danken aan Van Gaal

Foto: SBSHans Kraay jr. heeft zijn baan bij tv-zender FOX Sports te danken aan oud-bondscoach Louis van Gaal. Dat vertelt hij in De Telegraaf. Kraay begon in 2014 bij FOX, vertrok in 2015 bij SBS 6 omdat hij daar de Champions League niet mocht presenteren en tekende afgelopen maart tot 2018 bij bij FOX. Hij is blij met die vervanging. “Weet je aan wie ik dat baantje eigenlijk heb te danken? Aan Louis van Gaal, mijn grote vriend. ‘Je moet Kraaij nemen’, zei hij tegen Jansma.

Hij doelt op Kees Jansma, die een praatprogramma over voetbal heeft bij FOX. Dat Van Gaal hem heeft getipt bij Jansma, vindt Kraay ongelooflijk. “Constant met die man in de clinch gelegen en dan zegt hij zoiets. Over mij!

Na al die jaren is Kraay een bekende tv-persoonlijkheid geworden. Voor zijn verschijningen op tv heeft hij een kledingsponsor: Only For Men. “Omdat ik geen diploma’s heb, kleed ik me een beetje als een student.”

Zegt Johan Derksen: ‘Heb je weer zo’n kutjasje van die sponsor aan’. Vinden ze daar geweldig. Dus ik neem binnenkort vijftien stropdassen mee voor Johan“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen