‘Ferry Doedens op weg naar top Nederlandse showbizz’

Geplaatst op wo 27 jul 2016 om 15:01

Veronica Magazine denkt dat Ferry Doedens op weg is naar de top van de Nederlandse showbizz. Dat stelt ’s lands grootste tv-blad in de rubriek De Schaal Van Superguide. Doedens werd vorig jaar ontslagen bij GTST vanwege een cokeverslaving, maar is afgekickt. “Wij gokken dat z’n toekomst er rooskleurig uitziet. Ferry is pas 26 jaar oud, maar heeft in zijn loopbaan al de nodige hoogte- en dieptepunten meegemaakt en is weer op weg naar de top van de Nederlandse showbizz.”

Veronica Magazine denkt zelfs dat Doedens het zou kunnen maken in het buitenland. “We verwachten wel dat hij als hij echt zijn best doet meer voor elkaar krijgt in het buitenland dan ex-collega Ferri Somogyi.

Doedens krijgt in de rubriek zelfs een punt voor zijn reputatie. “Petje af voor Ferry, die zijn carriere weer een positieve draai heeft gegeven.”

Momenteel is Doedens te zien in de fel bekritiseerde soapserie Nieuwe Tijden.
27 Reacties op “‘Ferry Doedens op weg naar top Nederlandse showbizz’”


 1. Anoniem

  Op weg naar de top.
  Hahahaha!

 2. Roland

  zo fel is Nieuwe tijden niet bekritiseerd hoor.

 3. Anoniem

  @Roland: Jawel.
  Ferry Doedens zal altijd wel zijn brood kunnen verdienen in de Nederlandse showbizz.
  Maar de top? Overdrijven is ook een kunst.

 4. Ans

  Ik zie niet zo in op welk vlak….

 5. Anoniem

  Ha ha! Deze jongen kan echt helemaal niets! Van die verslaving af? Hebben ze jij Veronica Magazine gezien hoe hij er nu uit ziet? Die is er echt niet van af. Als Nieuwe tijden stopt zal hij terugkeren in GTST. Bij een van beide zal hij of met te veel hoogmoed ontslag nemen omdat hij vind dat hij toe is aan het grote acteerwerk of er blijkt dat hij niet van zijn coke verslaving af is en dan word hij opnieuw ontslagen. Dan zien we hem nog een paar jaar tot vervelends toe in spelletjes en speelt hij nog in een of andere flut film en dan is het gedaan. Laten we dat in elk geval hopen voor Nederland.

 6. Anoniem

  Op weg naar de goot.

 7. Kenner

  Haha, dat is een goeie! Die had ik nog niet gehoord :-D

 8. Bart

  Veel mensen kunnen niet goed omgaan met het bekend zijn. Ga dan iets op de achtergrond doen. Het gaat er om dat je gelukkig bent, niet om de likes of roem.

 9. Wendy's dealertje

  Grappenmakert

 10. rara

  Sja,veel * concurentie daar bij TALPA/RTL4/SBS6 …

 11. frans

  Zou Albert het gedaan hebben?

 12. Rogier, Amsterdam

  Van mij mag hij weer naar GTST. De rol van Lucas is hem op het lijf geschreven en die komt beter tot z’n recht in GTST, dan in de zouteloze spin off Nieuwe Tijden. Ook mag hij wat mij betreft weer opduiken in Ranking The Stars. Ik moest altijd wel om hem lachen. Veronica Magazine kan dus wel eens gelijk hebben.

 13. ANONYMOUS

  Een niet al te beste acteur. Zal nooit verder komen dan in belachelijke soaps spelen.

 14. Walter

  Astana – Celtic 1-1

 15. Anoniem

  ik heb hem liever als bottom .

 16. Bonnie Kreukhoven

  Naar de top? Kinders doe eens normaal. Deze jongen kan matig acteren en daar blijft het bij. Voor de top moet je echt meer in je mars hebben. Sowieso kunnen presenteren en hij heeft al laten zien over dat talent helaas niet te beschikken. Gewoon een leuke soapie, net als die Pip die Pop en die Guido.

 17. pierre cul

  En als het in het echt niet lukt, neem dan gerust n snuifje

 18. Tivo

  Ik twijfel nog steeds welke ex-GTST’er erger is, Ferry of Jan Kooijman.

 19. Anoniem

  @Rogier, Amsterdam Ben het vaak met je eens maar hierin niet. Die Ferry Doedens kan echt niet acteren. Zegt alles op met de zelfde blik. Trek altijd het zelfde hoofd als er een (model)foto van hem word gemaakt. Wel zo lekker los overkomen maar is echt een ontzettende relnicht in het echt. Weet het zeker! Bij Rakkng the stars was hij bij vlagen grappig omdat ie echt heel erg dom is.

 20. Bep

  Om te gillen!!!

 21. RONAN

  ach ja de beste stuurlui staan aan de wal

 22. Rogier, Amsterdam

  @ Anonymous 22.43 uur: ik ben het met je eens dat hij niet een briljant acteur is. Hij doet het als Lucas Sanders wel aardig omdat die rol heel dicht bij hem zelf staat (typecasting), maar ik vrees dat als hij echt een compleet andere rol moet spelen, hij dan pijnlijk door de mand valt.

 23. Jasper

  @Rogier

  Alsjeblieft niet weer deze zwaar irritante lapzwans in Ranking. Wat heb ik me de haren uit mijn kop lopen trekken van ergernis. Als ik van nature niet kaal wordt dan zal het komen door deze IQ-loze engnek.

 24. Jasper

  word*

  Ik word zo woest van die gast dat ik niet meer kan spellen.

 25. Anoniem

  @Rogier Amsterdam Toch nog eens dan! De rol van Lucas moet inderdaad wel dichtbij hem staan.

 26. Pietje

  Sorry, hier is een rectificatie op zijn plaats: de heer Doedens gaat het niet redden in Medialand. Ik zal nooit een man van hem kunnen maken.

 27. cenz

  Top? Een matig soap acteur meer niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.