Tooske Ragas verdedigt Marco Borsato als presentator

Foto: MAXNa hun debuut als presentatieduo in de NPO 1-show Friends For War Child vorig jaar juni, staan Marco Borsato en Tooske Ragas vanavond – een jaar later – weer zij aan zij in de NPO 1-show Jij & Ik, ook voor het goede doel War Child. De rol van Borsato is dit keer wel iets beperkter, maar dat heeft volgens Ragas niets te maken met de kritiek die hij vorig jaar kreeg op zijn presentatiekwaliteiten. “Ik geloof niet dat dat onder druk van de sociale media tot stand is gekomen“, zei ze vandaag op 100% NL.

Borsato is ditmaal meer de sidekick van Ragas. “Hij doet inderdaad vandaag meer gesprekjes en babbeltjes met de kandidaten. Het overkoepelende – van a naar b – dat komt van mij.

Ze vindt de kritiek die Borsato kreeg onzinnig. “We hadden van tevoren gezegd: ‘Marco is Marco, het is niet zijn vak, maar het gaat om het goede doel.’ Dus geef hem een beetje de ruimte. De meeste mensen hebben dat gelukkig heel positief opgepakt. Azijnpissers heb je altijd.

Jij & Ik is een tv-show waarin ouder-kind-koppels samen zingen. “Het is een muzikale wedstrijd, maar dan wel een heel sympathieke.

De uitzending begint om 20.30 uur op NPO 1.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen