‘Studio France lijkt wel RTL Boulevard’

Foto: VARADe EK Voetbal-talkshow Studio France met Henry Schut kreeg dinsdagavond laat behoorlijk wat commentaar over zich heen, omdat het maar liefst 15 minuten lang ging over de stijl en het leven van de Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo. Dat blijkt uit reacties op Twitter. Studio France sprak over zijn outfits, zijn sieraden, zijn haar, zijn auto’s, zijn opvoeding én zijn vermeende homoseksualiteit. “Ik zit nu al een tijdje te wachten op de RTL Boulevard-tune“, zei Rutger Castricum.

Marcel Peereboom Voller, tv-kenner van De Telegraaf, keek met ongeloof. “Hoe idioot is dit. Uitstekende voetballer weggezet als ijdeltuit. Sportzomer bij de NOS. Schreef ik nog maar tv-recensies.

Journalist Wierd Duk, geen familie van, vond het oninteressant. “Een item over Ronaldo’s kledingstijl en kapsel. Okeee… bedtijd“, twitterde de liefdespartner van DWDD-bekendheid Fidan Ekiz.

Coen Swijnenberg vindt dat Studio France inkakt. “Studio France is het nog niet hè? Mist peper. Kan Derksen of Gijp niet eens een avondje op die bank zitten?

WNL-talent Leonie ter Baak was wél blij met het keuvelkwartiertje. “In Studio France wordt ook aan de vrouw gedacht. Er wordt serieus aandacht besteed aan fashion.

Maxim Hartman vond de uitzending niet mannelijk genoeg. “Is het een idee om zaterdag wat cupcakes mee te nemen naar Studio France? Supergezellig zo’n theekrans met mannen. Er mag wel wat peper in die nabeschouwing bij de NOS. Ga zaterdagavond proberen er wat vuur in te krijgen.

Wilfred Genee: “Dat moet vast lukken…

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen