SBS 6-flop Spelletje Doen terug voor tweede seizoen

De slecht bekeken vrijdagshow Zullen We Een Spelletje Doen? krijgt in het najaar een tweede seizoen op SBS 6. Dat meldt presentatrice Kim-Lian van der Meij op Twitter. Zullen We Een Spelletje Doen? stelde de afgelopen weken erg teleur op de vrijdagavond van SBS 6 met scores onder het zendergemiddelde. De seizoensfinale kwam gisteren niet verder dan 372.000 kijkers en 6,4 procent marktaandeel, niet genoeg voor een plek in de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s.

De verwachtingen van Zullen We Een Spelletje Doen? waren al niet hooggespannen, omdat Van der Meij niet bepaald een geliefde tv-presentatrice is. Bovendien zette ze vorig jaar ook al een grote vrijdagflop neer met Mindmasters Live.

Ook haar teamcaptains Nick & Simon zijn bij SBS 6 niet bepaald publiekstrekkers, in tegenstelling tot hun tijd bij RTL 4. Eerder zagen ze al hun vrijdagshow Lekker Nederlands floppen.

Toch mag het floptrio verder dan SBS 6-baas Peter Lubbers, die een goede band heeft met Van der Meij. “Er is goed nieuws: dit najaar komen we terug met een nieuw seizoen!“, meldt de presentatrice op Twitter.

Wat Een Poppenkast, de poppenshow van John de Mol, deed het na Zullen We Een Spelletje Doen? nóg slechter. Die show kwam niet verder dan 146.000 kijkers en 2,4 procent.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen