Sylvana Simons: ‘Media proberen ons te besmeuren’

Geplaatst op do 16 jun 2016 om 8:47

De allochtonenpartij DENK van onder meer tv-presentatrice Sylvana Simons blijft de Nederlandse media neerzetten als onbetrouwbaar. Dat is te zien in een nieuwe video op YouTube. DENK bracht maandagavond als preventieve aanval op een artikel in NRC over partijvoorzitter Selçuk Öztürk een waarschuwing dat de media niet deugt in het filmpje ‘De media willen niet dat je dit weet… Trap er niet in!’. Woensdagavond, de avond na de publicatie van het NRC-artikel, volgde het tweede filmpje.

In ‘Wat de media je niet liet zien’ probeert DENK gehakt te maken van het artikel in NRC. Op sociale media wordt vooral gelachen om de stijl van die filmpjes, die doet denken aan een spreekbeurt van een groepje op de middelbare school.

Volgens Simons is met het NRC-artikel ‘uitgekomen’ waar zij en haar DENK-collega’s in hun eerste filmpje voor waarschuwden. “Nu hebben jullie het allemaal kunnen zien. Ze proberen onze partijvoorzitter te besmeuren. Nu is het Öztürk, straks misschien Kuzu, of misschien ikzelf, of Farid.”

Toen ik me aansloot bij DENK kreeg ik een hele hoop bagger over me heen. Nu krijgt Selçuk een hele hoop bagger over zich heen. Ik vraag me dan toch af: doen wij nou iets heel erg verkeerd of doen we juist iets heel erg goed?

Het tweede filmpje van DENK:
37 Reacties op “Sylvana Simons: ‘Media proberen ons te besmeuren’”


 1. AaronB

  Jullie doen zowel iets heel erg verkeerd als iets heel erg goed, lief Sylvana kroelkipje van me. Het goede is: jullie krijgen heel veel aandacht, en negatieve aandacht is tenslotte ook aandacht. Het slechte: jullie zijn totaal ongeloofwaardig en hebben dat niet door. Kusjes.

 2. niels777

  Je doet alles heel erg verkeerd, NL moet jullie niet. 88% van Nederland is VOOR zwarte Piet. Lang leve onze tradities en onze democratie en persvrijheid!

 3. DOEI

  Jullie doen iets heel erg verkeerd en WEG met Zwarte Piet.

 4. Anoniem

  Sylvana Jullie doen iets heel erg verkeerd. Jullie zijn het die zeggen op te koen voor de verdeeldheid in het land. Tegen hokjes denken en proberen mensen te verbinden. Het tegendeel is echter waar en dat weten jullie donders goed. Met daarbij oook het steeds weglopen van discussies en kritische vragen die niet overeen komen met jou (jullie) kijk op de zaken. Heel erg laf gedrag. Ook deze filmpjes i.p.v. gewoon journalisten te woord staan en kritisch vragen te beantwoorden getuigd van laf gedrag. Het grootste gedeelte van Nederland wil jullie niet in de politiek. Dit gaat nog eens fout aflopen.

 5. Anoniem

  Dat vingertje ….

 6. ANONYMOUS 1

  weg met het zooitje levert niets op alleen dan dat de media de kommertijd weer goed doorkomen
  je moet hier totaal geen aandacht aan schenken

 7. johan de vries

  Die foto is veelzeggend,16 vingers wijzen naar de gediscrimineerde Denkers zelf 😅😅

 8. henk

  ANONYMOUS 1 ,Goed punt. Maar eigenlijk zou niemand meer op dit soort artikelen moeten reageren, want ook dat is een vorm van aandacht geven.

 9. Jappaaflappa

  Welke boodschap je ook mag hebben, op deze amateuristische wijze komt het geenszins uit de verf. Ook al ben ik het niet eens met jullie standpunten, gun ik jullie wel een betere regisseur, editor en mediatrainer. En misschien een lesje van mijn juf van de basisschool.. die zei altijd dat je tekst niet diende voor te lezen of op te dreunen alsof je het net uit je hoofd hebt geleerd.

 10. hihi

  DOEI is een ter¡nglijer.

 11. Solvyna Simans

  Dat belerende vingertje past ze wel. Stelletje betweters met minderwaardigheidscomplex.

 12. Sneu

  Hé Sylvana Simons – tijd niks van gehoord, hoe zou het met haar zijn?

 13. Ans

  Bij de verkiezingen halen ze nul zetels en wie gaan er dan de schuld krijgen….de media. Zo voorspelbaar. Vooral niet de hand in eigen boezem steken.

 14. oja

  Wordt ondertussen toch behoorlijk irritant die complot-video’s. Vermoeiend. En dan Sylvana als moraalridder. Krijg hier heel naar gevoel bij. Zonder iets te vinden over inhoudelijke koers DENK. De manier waarop ze communiceren maakt dat ik al niet eens wil weten wat hun standpunten uberhaupt zijn. En dan over de media: die willen lekkere koppen. Heeft niks met DENK te maken etc.

 15. flappy

  Ik ben vooral erg onder de indruk van de goed onderbouwde standpunten en visie van deze partij, waarbij ze helder uiteen zetten waar ze met Nederland naartoe willen en hoe ze dat wensen te bereiken. Zo worden ze tenminste serieus genomen. Je hebt ook politieke partijen die chargeren en alleen maar holle populistische kreten slaan, maar gelukkig houdt DenK zich daar verre van!

 16. Anoniem

  Syl,waar kan ik jullie boeken? Jullie zijn beter dan de Lama”s.Kunnen jullie ook improviseren?

 17. rakker

  MC: kunt U aan dit anti-Nederland kwartet geen publiciteit meer geven?

  Het zijn immers mensen die straks met hun dubbele paspoort toch worden uitgewezen.
  Die tijd nadert.
  Want de grens van tolerantie is bereikt.

 18. Ikke

  Ik hoop dat DWDD hier ook naar luistert en zich dit aantrekt en haar nooit meer uitnodigt als tafeldame of in een andere hoedanigheid.
  Want als ik DWDD was zou ik dit persoonlijk nemen, media is tenslotte ook het medium waar zij bekend mee geworden is, dus een beetje veel hypocriet nu.
  Ik zeg EXIT DWDD!!!

 19. Ik ben het zonnetje in huis.

  Om te kot.sen, weg met die DENK.

 20. Roberta

  Opvallend, wéér die slachtofferrol, het complot denken …en vooral niet ingaan op de kritiek zelf, maar verwijten dat men kritisch en ironisch is. Welkom in de politieke arena.
  Overigens heeft ze zelf en haar dubieuze partijtje ongezouten kritiek en onterechte beschuldigingen gespuid richting alles wat haar niet aanstaat. bv in DWDD, maar dat heeft geen naam. De ketel verwijt de pot dat ie zwart ziet… En ja Nld heeft persvrijheid: Houd een goed verhaal en je overtuigt mensen. Breng kwaliteit in je communicatie en mensen gaan je serieus nemen.

 21. ANONYMOUS

  De filmpjes zijn zo slecht. Kinderen van de basisschool leveren betere producties af.

 22. Jasper V

  DENK, een komisch kwartet, alleen van slechte kwaliteit.

 23. Anoniem

  ‘Denk’ is de PVV van de moslims

 24. Anoniem

  Ja DENK is gewoon categorie PVV.

  Aandachthoérenpartij.

 25. Anoniem

  ‘Denk’ is de PVV van de moslims en de PVV is de ‘Denk’ van de blanke onderbuik

 26. Martin

  Ik weet werkelijk niet wat ik zie. Dit is echt zo ongelooflijk slecht. En ze maken zich drukker om allerhande complot-theorieen dan dat ze iets zinnigs te melden hebben. Ongelooflijk dit.

 27. Paul

  Wat verschrikkelijk om toch elke keer weer te moeten zien hoe Sylvana zich nu heden presenteert. Zij had echt iets kunnen betekenen voor de door haar beoogde doelgroep. Helaas heeft ze besloten om te gaan voor de act van de angry black women. Ik vind dat elke keer als ik haar zie zo ontzettend jammer. Nog erger is dat ze het blijkbaar zelf niet zo ziet. En dat ze zich willens en wetens zo laat lenen voor dit soort lage aanvallen maakt voor mij duidelijk dat deze 4 mensen het niet goed voor hebben. Niet met de door hen beoogde doelgroep en zeker niet met ons.

 28. Anoniem

  Kan niet ver genoeg gaan , stelletje kleine kinderen.

 29. Laura B

  Sylvana er is niemand die jou of die enge moslim vrienden die Erdogan dienen wil besmeuren, dat hebben jullie zelf reeds gedaan. En Sylvana jij bent de ergste van deze griezel club. Jij hebt jezelf zo vies besmeurd dat ik je nog niet met een tang wil aanpakken.
  Ik vind je een vieze besmeurde vrouw met gek haar. Je ziet er niet meer uit en je maakt jezelf niet alleen ongeloofwaardig maar vooral belachelijk. Jij bent van deze club de grootste griezel.

 30. Lana

  Zijn ze eigenlijk wel bij denk op de hoogte dat Nederland nr 2 staat als het persvrijheid betreft en Turkije op nr 151.

 31. Farid heeft niet zoveel met Turken

  Farid Azarkan heeft niet zoveel met Turken ( Youtube, 2011).

  Zijn uitspraken over Turken waar Farid Azarkan niets mee heeft begint op 3:19

  https://www.youtube.com/watch?v=tr_8pgPUG5s

  En dan wel bij een Turken partij aansluiten he Farid, hahahahaha wat een zooitje

 32. Claire

  “Sylvana is een negerin, maar waarom dan altijd een Arisch kleurtje in het haar? Laat ze trots zijn op haar Afrikaanse genen en volledig afro gaan zoals die meiden in de zeventiger jaren wel deden. Dan blijft er op beeld ook gelijk wat minder plaats over voor die Riffijn en de beide Turkse sjacheraars.”

  Mooie reactie die ik tegenkwam.

 33. BRAAK

  Besmeuren is nog altijd beter dan stenigen Sylvana S.

 34. Bert

  Farid Azarkan heeft niet zoveel met Turken ( Youtube, 2011).

  Zijn uitspraken over Turken waar Farid Azarkan niets mee heeft begint op 3:19

  https://www.youtube.com/watch?v=tr_8pgPUG5s

  En dan wel bij een Turken partij aansluiten he Farid, hahahahaha wat een zooitje

 35. En zo is het

  http://vorige.nrc.nl//opinie/article2249910.ece/Er_zijn_niet_slechts_een_paar_criminele_Marokkanen

 36. En zo is het

  Conservatief geschat word ik gemiddeld twee keer per week fysiek en verbaal bedreigd, geïntimideerd of op een andere manier onbeschoft of (extreem) agressief bejegend door allochtone jongens en mannen. De overgrote meerderheid van die groep is van Marokkaanse afkomst. Er is vrijwel nooit een rechtvaardiging voor het buitensporige gedrag van deze jongens. Hun gedrag heeft zonder enige twijfel een deels racistische oorsprong. Het feit dat ik een autochtone Nederlander ben is voldoende. Er lopen duizenden van die haatkoppen in Amsterdam rond.

 37. Ray

  5.51 van mijn leven verknald pfffff

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.