Sylvana Simons: ‘Media proberen ons te besmeuren’

De allochtonenpartij DENK van onder meer tv-presentatrice Sylvana Simons blijft de Nederlandse media neerzetten als onbetrouwbaar. Dat is te zien in een nieuwe video op YouTube. DENK bracht maandagavond als preventieve aanval op een artikel in NRC over partijvoorzitter Selçuk Öztürk een waarschuwing dat de media niet deugt in het filmpje ‘De media willen niet dat je dit weet… Trap er niet in!’. Woensdagavond, de avond na de publicatie van het NRC-artikel, volgde het tweede filmpje.

In ‘Wat de media je niet liet zien’ probeert DENK gehakt te maken van het artikel in NRC. Op sociale media wordt vooral gelachen om de stijl van die filmpjes, die doet denken aan een spreekbeurt van een groepje op de middelbare school.

Volgens Simons is met het NRC-artikel ‘uitgekomen’ waar zij en haar DENK-collega’s in hun eerste filmpje voor waarschuwden. “Nu hebben jullie het allemaal kunnen zien. Ze proberen onze partijvoorzitter te besmeuren. Nu is het Öztürk, straks misschien Kuzu, of misschien ikzelf, of Farid.”

Toen ik me aansloot bij DENK kreeg ik een hele hoop bagger over me heen. Nu krijgt Selçuk een hele hoop bagger over zich heen. Ik vraag me dan toch af: doen wij nou iets heel erg verkeerd of doen we juist iets heel erg goed?

Het tweede filmpje van DENK:

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen