RTL Late Night strikt Britse ‘meidensensatie’

De Britse meidengroep Little Mix, volgens RTL een ‘meidensensatie’, is morgenavond te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night. Fans kunnen aanwezig zijn en mogen vragen stellen. Dat heeft de talkshow laten weten. De dames Jade, Perrie, Leigh-Anne en Jesy staan donderdag voor hun eerste concert op Nederlandse bodem in een uitverkochte Heineken Music Hall. “In eigen land overtreft Little Mix, sinds het winnen van de X-factor-finale in 2011, alle Spice Girls-records“, aldus RTL.

Hun debuutalbum DNA kwam in 2012 binnen op plaats vier in de UK Album Chart. “Daarmee braken ze het zestien jaar oude record van The Spice Girls.

Met hun ‘Get Weird Tour’ touren ze inmiddels over de hele wereld. Na de concerten in de Verenigde Staten, Azië en Australië is nu Europa aan de beurt. Hun Amsterdamse concert in de HMH was binnen vijf minuten uitverkocht.

Via de website van RTL Late Night kunnen fans van zestien jaar en ouder een vraag insturen. “Uit de beste vragen zullen winnaars worden gekozen die aanwezig mogen zijn RTL Late Night.

Een aantal fans mogen hun vraag persoonlijk stellen tijdens de uitzending.

RTL Late Night is dagelijks om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen