NPO 1 komende vier avonden weer onverslaanbaar

NPO 1 zit de komende vier avonden weer geramd. Het EK Voetbal wordt namelijk hervat met de kwartfinales, te beginnen met Polen – Portugal. Het liveverslag begint vanavond om 21.00 uur. Dat heeft de zender laten weten. Op avonden met EK Voetbal is NPO 1 onverslaanbaar. Na dertien dagen aangesloten aan kop te hebben gestaan tijdens de groepsfase en drie dagen tijdens de achtste finales, staat er van vandaag tot en met zondag elke avond een kwartfinale op het menu bij de publieke tv-zender.

Naast Polen – Portugal gaat het om Wales – België op vrijdag, Duitsland – Italië op zaterdag en Frankrijk – IJsland op zondag.

Er zijn tot nu toe vier rustdagen geweest tijdens dit EK Voetbal. Op twee van de vier rustdagen was niet NPO 1, maar RTL 4 marktleider.

Maandag en dinsdag zijn opnieuw rustdagen. Volgende week woensdag en donderdag is het tijd voor de halve finales. Na wederom twee rustdagen is het dan op zondag tijd voor de grote finale.

De meest gestelde vraag aan mij is: wie wordt er Europees kampioen?”, zegt NOS-analist Rafael van der Vaart in TROS Kompas. “Ik geef Frankrijk de grootste kans.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen