Linda de Mol geeft LINDA. steeds meer uit handen

Linda de Mol bemoeit zich niet langer met elke punt en komma in haar blad LINDA. Dat vertelt de tv-koningin in weekblad Weekend. Het blad van De Mol bestaat nu al bijna dertien jaar. Door de loop der jaren is de presentatrice steeds meer gaan delegeren. “Ik kan niet allen. Vroeger las ik vrijwel iedere letter en ging ik nog over een verkeerde komma zitten mailen. Maar nu ik daarbij én LINDA.meiden én LINDA.man én l’Homo heb, laat ik ook weleens wat los“, zo laat ze weten.

Hoofdredacteur Jildou van der Bijl is de vrouw achter LINDA. “Er zitten inmiddels goede mensen, die er met mijn blik naar kijken en dat uitstekend kunnen“, aldus De Mol. “Dan zie ik wel de grote dingen, maar ga ik niet meer alle rubriekjes zitten spellen bijvoorbeeld.

De Mol probeert steeds meer dingen los te laten. “Zeker als er iets nieuws bijkomt. Anders houd je het niet vol. Ik blijf ook dingen verzinnen. Ik heb nu weer een idee voor een nieuwe film.

Gelukkig heeft De Mol steun aan haar rots in de branding: manager Xenia Kasper. “Die zorgt ervoor dat ik erbij ben op alle dagen dat er voor de kinderen iets belangrijks gebeurt.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen