Geert Wilders blijft welkom in Business Class

Foto: SBSGeert Wilders blijft ook na zijn ‘minder Marokkanen’-oproep welkom in de RTL-talkshow Business Class. Dat zegt presentator Harry Mens in Volkskrant Magazine. Wilders is al eens te gast geweest in Business Class, namelijk in 2008. Pas later begon hij feller te ageren tegen Marokkaanse medelanders. Onder de kinderen van Mens bevinden zich onder meer twee half-Marokkaanse dochters. Toch blijft Wilders welkom. “Ja, hij mag gerust komen, al denk ik niet dat hij dat nog zou willen.”

Als hij zou komen, zou Mens naar eigen zeggen over zijn dochters beginnen. “Ik ben een emotiemens, al kennen de meeste mensen me zo niet. Emotie is helemaal niet erg. Ze weten in Den Haag niet hoe ze Wilders moeten aanpakken. Ik zou het wel weten: met emotie.”

Mens zou Wilders ook interviewen met emotie. “Ik zou vragen: meneer Wilders, hoeveel kinderen heeft u eigenlijk? Ik zou zeggen dat ik twee half-Marokkaanse dochters heb, met wie ik ontzettend blij ben.”

Ik weet hoe Marokkaanse mensen in elkaar zitten. In de kern is er best iets met die mensen te doen, maar je moet de cultúúr begrijpen.”

Het Volkskrant Magazine-interview met Wilders kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen