BNN’s YouTube-programma Tim Hofman van start

De eerste aflevering van BNN’s YouTube-programma #BOOS met Tim Hofman staat online. In de eerste aflevering is te zien hoe de presentator in de bres springt voor een student met kanker. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Hofman kiest er nu voor om programma’s te maken op YouTube, omdat het volgens hem te lang duurt om iets op de lineaire televisie te krijgen. “Het is allemaal zo godverdomde langzaam. Ik wil gewoon vrij filmpjes kunnen maken zo nu en dan“, zei hij eerder.

YouTube biedt hem de mogelijkheid om op ieder gewenst moment een filmpje online te zetten. In BNN’s YouTube-serie BOOS helpt Hofman mensen die boos op iets of iemand zijn. “2016 brengt ons Willibrord 4.0“, noemt Radio 538-dj Jelte van der Goot het.

BNN is niet de enige publieke omroep die filmpjes maakt voor YouTube. Zo brengt PowNed tegenwoordig weer PowNews-items uit via de videodienst.

De filmpjes van PowNed trekken zo’n 20.000 kijkers. BNN’s BOOS is in bijna drie uur tijd zo’n 4.000 keer bekeken.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen