AvroTros verbiedt managers bij De Beste Zangers

De artiesten die meedoen aan de tv-show De Beste Zangers van Nederland met Jan Smit moeten hun manager thuis laten. Dat vertelt deelneemster Willeke Alberti in VARAgids. Volgens Alberti wil de AvroTros op die manier een intiemere sfeer creëren. “Niemand mag zijn of haar partner meenemen en ook je manager moet thuisblijven. Daardoor ben je alleen met muziek bezig. Er zijn echt ongelooflijk mooie dingen gebeurd en heel bijzondere liedjes gezongen die me ontroerden“, zegt ze.

Alberti is buitengewoon trots op haar deelname aan het huidige seizoen. “Ja, daar sta je als 71-jarige tussen al die jonge artiesten met een prachtig orkest waar met liefde wordt gewerkt.

Ze is al een paar keer eerder gevraagd. “De redactie van het programma had me al een paar keer uitgenodigd, maar dat liet mijn agenda telkens niet toe. De opnamen waren nu half april en dat paste precies in mijn schema.

De opnames van een heel seizoen duren drie dagen. “En je bent twee dagen kwijt aan de reis. Na vijf dagen ben je weer thuis.

De Beste Zangers heeft er nu drie afleveringen op zitten. Vanwege het EK Voetbal zijn er momenteel geen uitzendingen. Op 9 juli wordt het seizoen hervat met de aflevering van Willeke Alberti. Daarna volgen nog drie afleveringen.

Het VARAgids-interview met Willeke Alberti kunt u lezen via Blendle.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen