Ziggo biedt volgende race Max Verstappen gratis aan

Foto: RTLDe volgende race van Max Verstappen, de Grand Prix van Monaco, zal niet alleen te zien zijn voor Ziggo-klanten en Ziggo Sport Totaal-abonnees, maar ook voor de rest van Nederland. De kabelaar gaat de beelden zondag gratis aanbieden op zijn website. Dat heeft Ziggo laten weten. Nu Verstappen zo’n succes boekt in de Formule 1 is er wat kritiek over het feit dat de autosport niet op het open net wordt uitgezonden. De volgende Verstappen-race is dus wél vrij toegankelijk te zien, maar slechts eenmalig.

De Grand Prix Formule 1-race in Monaco is volgende week van 12.00 tot 16.30 uur te zien op het gratis sportkanaal voor Ziggo-klanten, op betaalkanaal Ziggo Sport Totaal én gratis op www.ziggo.nl/monaco. Ook de voor- en nabeschouwing en het commentaar van Olav Mol wordt doorgegeven via internet.

Door de enorme belangstelling na het succes van Max Verstappen in de Grand Prix van Spanje wil Ziggo op deze manier ook alle Nederlanders eenmalig laten genieten van het spektakel“, aldus de kabelaar.

Formule 1-races zijn het hele jaar door te zien op Ziggo Sport Totaal (voor abonnees) en voor alle Ziggo klanten op de gratis sportzender op kanaal 14.

NOS-baas Jan de Jong vindt dat de Formule 1 altijd op het open net moet. “Ik vind het niet gek dat zo’n evenement met een Nederlandse deelname op een open zender te zien is. Dan zou Formule 1 op de evenementenlijst moeten, net als bijvoorbeeld schaatsen nu. Maar dat is een politieke kwestie.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen