TV Kantine ‘zeer waarschijnlijk’ terug op RTL 4

Geplaatst op di 24 mei 2016 om 9:49

Foto: RTLDe persiflagecomedy De TV Kantine keert ‘zeer waarschijnlijk’ terug op RTL 4, ondanks dat Irene Moors nu bij SBS 6 zit. Dat zei Albert Verlinde maandag in RTL Boulevard. Verlinde heeft goede hoop. “Het lijkt er zeer op dat het gaat gebeuren. RTL wil er heel graag mee door. Carlo Boszhard werkt natuurlijk bij RTL, maar Irene zit nu bij SBS. Ik heb begrepen dat de gesprekken met Irene gestart zijn om er inderdaad voor te zorgen dat het programma terug gaat komen.

Moors heeft eerder al laten weten dat ze bij SBS 6 getekend heeft als presentatrice en niet als actrice. Dat betekent dat ze voor RTL 4 gewoon De TV Kantine kan blijven maken. Verlinde: “Het zou fantastisch zijn en ik denk dat ze wel willen ook.”

De TV Kantine komt voort uit de persiflages die Carlo en Irene jarenlang deden in hun zondagmiddagprogramma’s op RTL 4.
16 Reacties op “TV Kantine ‘zeer waarschijnlijk’ terug op RTL 4”


 1. Fredje

  Geweldig nieuws!

 2. Anoniem

  Lekker dan voor SBS. Hebben ze een ster binnengehaald, gaat ze komend jaar waarschijnlijk alleen goed scoren tijdens een uitstapje naar de grootste concurrent.
  Dit is totaal geen verrassing, SBS blijft dom handelen.

 3. John

  Oh nee, vreselijk! Hoopte van dit programma verlost te zijn…

 4. Marcel

  Dat wordt een hard gelach voor RTL 4 die straks 3 dubbele cijfers gaat scoren met de TV Kantine dan alle programma’s van Irene bij SBS bij elkaar…Ik ben benieuwd.

 5. Dennis

  Dit moet SBS nooit goedkeuren, rtl stampt sbs altijd diep de grond in.

  RTL heeft sterren zat, laten die maar in de kantine gaan zitten.

 6. Chiel

  Staat toch gewoon in haar contract dat ze overal mag acteren en bij sbs presenteert .

 7. Anoniem

  Heeft SBS een kat in de zak gekocht? U ziet het morgen XD

 8. the pat

  Geweldig nieuws!
  top!!!

 9. Olga

  @ Marcel: Een hard gelach of een hard gelag? Of wellicht allebei?

 10. Bonnie Kreukhoven

  “Irene heeft niet bij SBS getekend als actrice” Hahahahahahaha, actrice.

 11. jan

  Is nu wel klaar .

 12. Anoniem

  Dit moet SBS natuurlijk nooit goedkeuren. Aan de andere kant is Irene niet van essencieel belang voor de TV Kantine. Carlo en Irene zijn er dan wel ooit samen mee begonnen maar Carlo is toch wel echt de gene die de kar trekt en de man van de imitaties. Irene deed er ook wel een paar heel leuk maar zei hing er toch een beetje bij. Denk denk dat Chantal Janzen het ook prima zou doen naast Carlo in de TV Kantine.

 13. Aernout Babylon

  Het gaat inderdaad om de “essencie”!

  Nog even over die iq-test…

 14. Peter

  Irene is niet sbs, en zou net als ooit loretta even een kort uitstapje buiten rtl, weer terug naar rtl moeten gaan. Moet eerlijk zeggen dat sbs ook niet zo veel toevoegd, kan wel fuseren met al het online geweld tegenwoordig. Tevens mag bij rtl wel weer eens een frisse wind gaan waaien, cijfers zijn dalende.

 15. Tim20

  Ik hoop dat irene dit niet doet want rtl was echt respectloos tegenover een trouw gezicht dat nooit is overgestapt voor het geld, wat andere sterren wel gedaan hebben bij de start van de tv zender Talpa-Tien

 16. droevig

  Zit Nederland niet op te wachten. Domheid van de bovenste plank.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.