Ruben Nicolai volgt Martijn Krabbé op in Grillmasters

Geplaatst op wo 04 mei 2016 om 8:58

Foto: SBSHet RTL 4-programma Grillmasters met Herman den Blijker krijgt een nieuwe presentator. Niet Martijn Krabbé, maar Ruben Nicolai presenteert het nieuwe seizoen dat op 7 juni van start gaat. Dat laat de zender weten. In Grillmasters, het ‘meest zomerse programma van RTL 4’, wordt gezocht naar de beste barbecueër van Nederland. Waarom Krabbé stopt met de presentatie is niet duidelijk. Volgens Nicolai vindt zijn tv-collega dat hij te veel aankomt tijdens de opnames.

Nicolai neemt met liefde de presentatie op zich. “Ik kan in de keuken slechts imponeren met één gerecht, laat staan dat ik kan barbecueën zonder minimaal één kant van het vlees te laten verkolen. Toen Martijn mij vroeg voor Grillmasters begreep ik daar dus weinig van, maar het blijkt dat ik vooral moet presenteren en af en toe stiekem een stukje proeven. Daar heb ik natuurlijk heel veel zin in.

Jord Althuizen en Herman den Blijker vormen de jury van Grillmasters. Acht weken lang leggen zij tien grill-koppels het vuur aan de schenen. De deelnemers laten onder gelijke omstandigheden het beste van hun barbecuekunsten zien.

Wekelijks is er een nieuwe opdracht en de twee minst presterende koppels eindigen in de burn-out. Hiermee eindigt de strijd iedere week voor één koppel.

Grillmasters wordt geproduceerd door Wise Monkeys.
6 Reacties op “Ruben Nicolai volgt Martijn Krabbé op in Grillmasters”


 1. Frits

  Martijn heeft ze imago verkloot.. Daarom wil rtl hem even niet

 2. Rww

  Nee frits, martijn heeft tegenwoordig een lading kinderen om voor te zorgen.

  Die willen een pappa en op vakantie

 3. Anoniem

  Ruben gaat op den duur gewoon zo’n beetje alles doen wat nu nog door Martijn wordt gedaan (want een beetje vers bloed op z’n tijd is prettig). En hij is er nog geschikt voor ook.

 4. Marcel

  Jord Althuizen is zo’n irritant bedwetertje die het programma wel weer leuk maakt. Dat was vorig seizoen al duidelijk.
  Jammer dat Martijn het niet doet omdat die klik met Herman zo leuk is.

 5. Aernout Babylon

  Ik heb in het verleden nog wel eens afgegeven op Ruben Nicolai maar ik moet toegeven dat ik hem tegenwoordig goed te pruimen vind.

  Sorry Ruben, je bent een goeie peer! Ik wens je veel succes met alles wat je nog voor ons gaat doen in de toekomst.

  Innige omhelzing, “Aer”

 6. Wierd van 't Blauwendaell

  Ik ben het helemaal met je eens, Aernout. Ruben is ’s neerlands grootste televisiebelofte.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.