RTL 4-boswachter hoopt op vertrouwen Erland Galjaard

Foto: RTLBoswachter Arjan Postma, bekend van het RTL 4-programma Het Zijn Net Mensen, zou graag een eigen tv-programma willen hebben. Dat vertelt hij in de TROS Kompas. De tv-boswachter zit vol plannen, maar heeft wel groen licht nodig van sleutelfiguren als RTL’s tv-baas Erland Galjaard. “Iemand moet er wel vertrouwen in hebben dat ik zo’n programma kan dragen. Een kwartier aanschuiven bij RTL Late Night is iets heel anders dan een programma in je eentje dragen.

Postma hoopt dat één van zijn programma-ideeën wordt opgepakt. “Ik vergelijk het vaak met vissen. Elk ideetje is een hengel en dan maar kijken waar je iets vangt. Hoeveel hengels ik in het water heb liggen? Een stuk of vijf“, zegt hij.

Ze moeten in Hilversum ook wennen aan hoe hij werkt, aldus Postma. “Ik heb geen autocue of kaartjes, dat werkt niet bij mij; dan wordt het heel stijfjes. Ik ben geen acteur die is opgeleid om andermans teksten voor te lezen.

Ik kom uit excursies; dan moet je reageren op vragen en wat er in de natuur gebeurt. Dat is de beste mediatraining die er is.

Tot slot deelt hij nog een sneer uit aan RTL’s Expeditie Robinson. “Daar snap ik weinig van. Het is in de tropen en je zit aan zee, er moet daar zoveel te eten zijn. Als je dat goed doet, moet je gewicht kunnen winnen in plaats van kwijtraken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen