Patty Brard niet benaderd door NPO of RTL

Patty Brard is in de afgelopen jaren niet benaderd voor een overstap naar de NPO of naar RTL. Dat vertelt de SBS 6-diva in weekblad Story. Brard werkte van 2007 tot 2011 voor SBS, was vervolgens twee jaar lang te zien bij RTL en zit nu weer sinds 2013 exclusief bij SBS. De concurrentie weet dat ze haar niet hoeven te benaderen, denkt ze. “Ik denk dat iedereen wel weet dat ik op mijn plek zit. Je krijgt mij ook niet mee. Als iemand SBS 6 op haar voorhoofd geschreven heeft, ben ik het wel.”

Ondanks haar leeftijd heeft Brard nog altijd veel te doen bij SBS 6. “Natuurlijk realiseer ik me dat ik dit tempo niet nog tien jaar kan volhouden. Maar ík zal degen zijn die beslist wanneer ik stop.”

Het moment dat een zenderbaas die beslissing voor mij neemt, wil ik voor zijn. Ik heb meegemaakt dat zo’n zenderbaas mij ontsloeg en dat gaat niet meer gebeuren.”

Ze sluit een tv-exit niet uit. “Momenteel ben ik iets aan het ontwikkelen. Als dat het succes wordt wat ik dénk, krijg ik het daarmee heel druk.”

Mijn contract bij SBS 6 duurt nog tot de zomer van 2017. Dán kijk ik hoe mijn leven er verder gaat uitzien. Ik kan me voorstellen dat ik op een gegeven moment ook wat meer rust wil.

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen