Barbie blijft Opel Astra rijden ondanks tv-succes

Realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong en haar man Michael van der Plas blijven rijden in een Opel Astra, ondanks dat ze nu veel geld verdienen dankzij hun tv-succes. Dat vertelt hij in weekblad Story. “Barbie en ik vergeten nóóit waar we vandaan komen; we wonen nog steeds in een volksbuurtje en ik heb geen dikke Mercedes voor de deur staan, maar gewoon een Opeltje Astra. Kennelijk waarderen onze fans dat ook, en daarom gaan de televisiebonzen nog even door met dit gekke stel.

Van der Plas vindt het leuk dat RTL 5 momenteel een nieuwe serie draait van hun soap. “Bij ons gebeurt altijd wel wat. Zet een camera op ons en je krijgt leuke beelden! Dat is, denk ik, ook onze kracht. We maken immers de langstlopende realitysoap van Nederland.”

Nederland houdt van sterren die normaal blijven en dat heeft hij in zijn oren geknoopt. “Ondanks het succes zijn we altijd onszelf gebleven.”

Ondertussen verdienen de twee wel iets meer dan de gewone Nederlanders. “Natuurlijk stroomt het geld binnen als je zo’n serie maakt, en je merkt dat bepaalde mensen dat interessant vinden.”

We kunnen overal aankloppen voor kleding en sponsors. En als we een discotheek binnenlopen, krijgen we gratis drank. En dát, terwijl ik vroeger aan de deur werd geweigerd.”

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen