Nieuwe, bloederige vormgeving RTL Crime

Foto: Nick van OrmondtDe digitale misdaadzender RTL Crime heeft vanaf vandaag een gloednieuwe vormgeving. “In de rebranding van het themakanaal lijken situaties in eerste instantie heel normaal en onschuldig, totdat er luminol wordt gebruikt“, zo laat RTL weten. Luminol geeft een typische en herkenbare blauwe gloed dat DNA- en bloedsporen zichtbaar maakt welke in eerste instantie onzichtbaar waren. “Deze blauwe gloed staat centraal in de nieuwe vormgeving en is tot in elk detail doorgevoerd op ’t kanaal.”

De rebranding wordt doorgetrokken op alle platformen waar RTL Crime actief is, inclusief de website en social media. De nieuwe vormgeving is ontworpen door Woodwork Amsterdam.

RTL Crime is in deze meimaand ‘Zender van de Maand’ bij KPN. Dit betekent dat de 24-uurs non-stop misdaadzender een maand lang voor iedereen met een KPN-abonnement beschikbaar is via Interactieve TV op kanaal 26.

Volgens RTL krijgt de maand mei ‘nog een extra tintje’ voor RTL Crime door de special ‘De Mannen Van De Anti-terreur’, die John van den Heuvel exclusief voor de zender heeft gemaakt. Deze special, met nooit eerder vertoonde beelden van de Nederlandse anti-terreureenheden, is op maandag 9 mei om 20.30 uur te zien.

De digitale zender RTL Crime zendt 24 uur per dag, zeven dag per week misdaadseries uit binnen- én buitenland uit. Van Baantjer en Spangen tot El Capo en Forensic Files.

Gisteren was het meest bekeken RTL Crime-programma Baantjer (21.45 uur) met 46.000 kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen