Douwe Bob ergert zich aan privégewroet Volkskrant

Foto: Nick van OrmondtDouwe Bob ergerde zich tijdens een interview met de Volkskrant zo aan het privégewroet van de interviewer, dat hij overwoog om middenin het gesprek te stoppen. Dat is te lezen in de krant. Als de krant vraagt of zijn vader het erg had gevonden hem high te zien, antwoordt Douwe Bob nog kort, maar de vraag ‘Hij bood je toch ook een lijntje coke aan, op jonge leeftijd?’ ergert hem ontzettend. “Daar ga ik het echt niet over hebben. Echt niet. Pfff. Kom op. Alsjeblieft, echt, alsjeblíéft.

De Volkskrant beschrijft hoe de vraag de stemming doet omslaan. “Ik dacht dat we het over mijn nieuwe album zouden hebben. En nu begin je over cocaïne snuiven met mijn pa. Je zoekt te veel de pijnpunten op. Kunnen we het over andere dingen hebben, niet over mijn seks- en drugsleven? Alsjeblieft?

Volgens de krant begon Douwe Bob zelf over seks en drugs, maar de zanger vindt het niet prettig dat er zo over wordt doorgevraagd. “Ik weet het even niet. Misschien moeten we maar kappen, eigenlijk. Ik heb niet meer zo’n zin in dit interview.

Ik weet het niet. Ik ga hier even lekker in het zonnetje zitten, denk ik. Prima”, zegt hij, waarna hij naar de keuken loopt en een minuut wegblijft.

Als Douwe Bob terugkomt, zegt hij: “Dit gaat niet werken. Ik voel de vibe gewoon niet. Waarover wil je het nog hebben?

Het hoeft niet over cocaïne te gaan, maar wel over jou”, antwoordt de interviewer. Douwe Bob: “Hmm. Tuurlijk. Begrijp ik. Laten we het dan niet meer over cocaïne hebben. Laten we gewoon het interview doen, alsjeblieft. Oké? Laten we het gewoon doen.

De eerstvolgende vraag van de Volkskrant is of zijn moeder, met wie hij een lastige band heeft, meegaat naar het Songfestival.

Het Privé-Volkskrant-interview met Douwe Bob kunt u lezen via Blendle.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen