Douwe Bob schrok van 10 seconden stilte op ESF

Foto: Nick van OrmondtDouwe Bob schrok even behoorlijk van het voorstel van regisseur Hans Pannecoucke om volgende week een stilte van tien seconden in te lassen tijdens zijn optreden bij het Eurovisie Songfestival. Dat vertelt de zanger van Slow Down vandaag in het AD. Tien seconden lang zal Douwe Bob zwijgen op het podium. “Ik schrok even van zijn voorstel. 10 seconden is echt lang in zo’n grote zaal. Maar nu vind ik het geweldig. Het is Slow Down in zijn zuiverste vorm“, zo vertelt hij.

Douwe Bob denkt dat hij behoorlijk gaat opvallen met zijn stilte. “Hans noemde het ‘letterlijk de goedkoopste truc van het Songfestival’. En inderdaad: zonder dat het iets kost, gaan we echt opvallen.

In Zweden is Douwe Bob druk met repeteren. Er wordt her en der nog geschaafd aan het optreden. Zo is de projectie van een draaiend klokradarwerk verdwenen.

Hans zei: ‘We zijn geen reclamespot voor Rolex.’ En dat was ik helemaal met hem eens. Verder hoeven we bijna niets meer te veranderen.

Douwe Bob verscheen deze week in het nieuws, omdat hij in Zweden naakt een sprongetje maakte en daarvan een foto op Instagram zette. Albert Verlinde vindt dat hij koketteert met zijn biseksualiteit.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen