Carlo’s TV Café keert terug voor tweede seizoen

Het tv-programma Carlo’s TV Café van Carlo Boszhard keert in het najaar terug voor een tweede seizoen op RTL 4. Dat heeft de tv-zender laten weten. Op zondag komt er na dertig weken een einde aan het eerste seizoen van Carlo’s TV Café. In deze uitzending heeft Boszhard een wel heel bijzondere co-host aan zijn zijde: zijn eigen moeder Wil. Ze schitterden al samen in hun eigen rubriek Wil Wil Wel, maar “nu is het tijd voor de ultieme beproeving: schitteren in de studio!“, aldus RTL.

Speciaal voor zijn moeder heeft Boszhard gasten geregeld waar zijn moeder fan van is. Allereerst komt Patty Brard langs om te vertellen over haar tv-werkzaamheden en haar recente reis met Bridget Maasland voor het programma De Wereld Rond in 6 Stappen.

En als trouwe kijker van GTST is Wil in haar nopjes met de komst van Buddy Vedder en Robin Martens, die naast hun werk in Meerdijk druk aan het trainen zijn voor Dance Dance Dance.

Muziek is er van Shary-An Nivillac. Sinds januari is ze de vaste zangeres van de huisband, maar deze week laat ze óók haar nieuwe single Summer Of My Life in première gaan bij Carlo’s TV Café.

Tot slot komen volkszangers Danny de Munk en Django Wagner langs. “Op muzikaal gebied boeken de twee succes met hun single Wij Met Z’n Twee, maar zijn ze ook succesvol in Carlo’s Café Spel?

Carlo’s TV Café was afgelopen seizoen één van de twee nieuwe talkshows op zondag. De toekomst van de andere talkshow, Thuis Op Zondag van SBS 6, is nog onduidelijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen