Rapper Typhoon plaatst Jochem van Gelder op voetstuk

Rapper Typhoon vindt Jochem van Gelder de beste presentator van Nederland. “Ik vind dat mensen die kinderprogramma’s maken op een voetstuk geplaatst mogen worden“, zegt hij in Mikro Gids. Typhoon is fan van Van Gelder. “Ik vind het zo knap als je je in kinderen kunt verplaatsen en ze uitdaagt en kennis verschaft. Dan geef je ze een lift. Toen ik jong was vond ik dat Jochem van Gelder het heel goed deed in Willem Wever en Praatjesmakers. Dus vanuit dat perspectief nomineer ik hem.”

Zijn favoriete tv-programma is níet te zien op SBS 6. “Ik kan zeven dagen per week werken, maar zondagavond om zeven uur begint mijn uurtje ontspanning met Studio Sport Eredivisie. Van oudsher ben ik Ajaxsupporter, maar daar word ik nu niet meer warm of koud van.

Zijn favoriete tv-serie is The Sopranos, over maffioso in New Jersey. “Het was een van de eerste series waar ik verslaafd aan raakte: ik had mijn shot Sopranos nodig.

Mijn vrienden en ik zaten er zo in, dat we zelfs zoals de personages gingen praten. Zes seizoenen moderne maffiapraktijken en fantastische dialogen: echt de moeite waard.

Tot slot onthult Typhoon dat hij een vroeger een crush had op Sophie Hilbrand. “Door haar uitstraling en hoe ze overkwam: totaal niet fake. Ik vond haar een prachtige vrouw. Zo iemand naar wie je vol bewondering kunt kijken, maar bij wie je nooit in de buurt durft te komen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen