Irene vindt Carlo’s TV Café leuker dan Thuis Op Zondag

Foto: RTLIrene Moors vindt Carlo’s TV Café een stuk leuker dan Thuis Op Zondag. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Weekend. Dat Carlo’s TV Café een stuk beter in elkaar zit dan Thuis Op Zondag, blijkt wel uit de kijkcijfers. En ook Moors ziet liever de RTL 4-show dan de show op haar eigen SBS 6. “Ik kijk gewoon naar Carlo en zijn Carlo’s TV Café, dat vind ik dan leuker. Wij waren wel goed in het neerzetten van het gevoel van de zondagmiddag, en dat is een dingetje“, aldus de presentatrice.

Moors vindt het programma van haar oud-collega Carlo Boszhard prima. “Carlo doet het heel goed alleen. Een ander programma, maar tóch dat zondagmiddaggevoel. Het is die X Factor van de zondagmiddag: je hebt het of je hebt het niet.

Thuis Op Zondag heeft die duidelijk niet. Het is de vraag of het programma nog gered kan worden, nadat Dirk Zeelenberg het naar de afgrond heeft geholpen.

Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij waren een slecht duo. Moors: “Duopresentatie wordt vaak onderschat. Mensen worden vaak bij elkaar gezet van: ’Nou, doe maar.’ Het is een bepaalde manier van presenteren, elkaar dingen gunnen en elkaar goed kennen.

Als het niet werkt, dan werkt het niet. En dan komt het niet over en denk je thuis waarschijnlijk: waar zit ik in godsnaam naar te kijken?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen