Lucille Werner aan de slag voor SBS 6

Foto: TROSLucille Werner heeft een contract getekend bij SBS 6. Ze verlaat daarom AvroTros, waar ze de afgelopen jaren werkte. Dat is zojuist bekendgemaakt in Shownieuws. Werner gaat meerdere programma’s presenteren bij de familiezender. Haar eerste project is het tweede seizoen van het aangrijpende programma Mijn Laatste Keer, dat voorheen gepresenteerd werd door Rob Kamphues. “Wij zijn erg blij dat Lucille nu een SBS 6-gezicht is“, zegt tv-directeur Peter Lubbers.

Lubbers is ontzettend blij met Werner. “Als ervaren presentatrice die dichtbij de mensen staat, is ze een grote aanwinst voor onze familiezender. Daarnaast is ze zeer maatschappelijk betrokken waardoor het programma Mijn laatste keer heel goed bij haar past.

Werner vertrekt naar SBS 6, omdat ze toe is aan een nieuwe uitdaging. “Zoals altijd in het leven ben je op een gegeven moment toe aan een nieuwe fase, zo ook in je carrière. De nieuwe mogelijkheden, de frisheid en de dynamiek van SBS sluiten naadloos aan bij de richting die ik nu op wil gaan.”

Ik begin met Mijn laatste keer, een heel mooi programma dat ik met veel toewijding zal maken. Dat neemt niet weg dat ik de AvroTros heel dankbaar ben voor de kansen die ik daar heb gehad.”

Werner beleefde in 1997 haar presentatiedebuut bij RTL Actueel Shownieuws. De afgelopen 19 jaar presenteerde ze verder onder andere Lingo, Pointless en Get the picture. Of Lingo ook terugkeert bij SBS 6, is nog niet bekend.

In Mijn Laatste Keer volgt Werner voor een langere periode iemand die weet dat hij of zij niet meer beter wordt en dus heel veel dingen voor het laatst gaat meemaken. De laatste Moederdag, de laatste kerst met je familie, of nog één keer naar het land waar je jarenlang vakantie vierde.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen