Eerste deelnemer Ranking the Stars onthuld

Geplaatst op do 28 apr 2016 om 18:00

Foto: Fleur KoningGijs Staverman heeft vanmiddag tijdens een radio-interview met Paul de Leeuw onthuld dat hij meedoet aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Dat was te horen in de show Gijs 2.0 op Radio 2. De Leeuw bevestigde in de uitzending dat Ranking the Stars door gaat. “We gaan in juni opnemen, maar ik weet voor God niet wie er allemaal in zitten. Doe jij mee? Ja? O, wat leuk, ha ha ha ha. O, wat goed. Dan gaan we jouw homoseksualiteit eens even uitpluizen“, zei hij op de radio tegen Staverman.

De VARA-presentator vertelde verder dat er groen licht is voor een nieuw seizoen van Pauls Puberkookshow én dat hij graag een tv-serie zou maken van Koningsdag & De Leeuw, dat gisteren op tv was.

De Leeuw: “Met deze formule zou ik wel een aantal weken op tv willen. Een miljoen mensen hebben het gezien en ook nog eens 200.000 in de herhaling. Mensen vonden het leuk.”

Ik zou er wel meer willen maken, maar dat hangt allemaal af van BNN-VARA en de zenderleiding van NPO 1.”
17 Reacties op “Eerste deelnemer Ranking the Stars onthuld”


 1. Rick

  Leuk en veelbelovend!!!

 2. Anoniem

  Wie is die gast?

 3. de mol

  wow wat een onthulling…

 4. Walter

  Ik denk dat ze verder moeten zoeken in de hoek met types als Andy van der Meyde, Dries Roelvink, Sabia Boulahrouz: mensen die wanhopig op tv willen komen en alles accepteren.

 5. Overal voor in

  Meer van hetzelfde. Dat vooral.

 6. 42

  Gijs….dat hebcje toch niet nodig?
  Waarom?

 7. Rick

  Wouw.. Paul de Leeuw op zijn best; kan enorm goed improviseren en wat een vakmanschap! http://www.npo.nl/koningsdag-de-leeuw/27-04-2016/VARA_101378846

 8. Rogier, Amsterdam

  Helemaal met je eens Rick, wat was Paul goed in zijn Koningsdagprogramma. Wat een improvisatietalent zeg. Paul noemt zichzelf een entertainer en hij toonde zich gisteren dubbel en dwars een entertainer pur sang. Er zijn maar weinig mensen die zich zo op hun gemak voelen in het theater. Eerlijk gezegd kreeg ik in het begin aandrang om te gaan zappen toen hij met Vlieg Met Me Mee Naar de Regenboog begon, want dat kennen we zo langzamerhand wel. Ook toen hij zei liedjes op verzoek te gaan zingen, want zo’n bijster goede zanger is Paul nu ook weer niet. Maar gisteren was Paul de Leeuw opeens weer ouderwets goed. Anderhalf uur topamusement. Op zulke momenten besef je opeens weer wat voor een bijzonder getalenteerd theaterdier Paul de Leeuw eigenlijk is.

 9. Wallander

  http://foxchannelsbenelux.com/Nieuws/Nieuws-Detail/Article/exclusieve-premiere-wallander-seizoen-4-met-kenneth-branagh-op-fox

 10. Rogier, Amsterdam

  Rogier, Amsterdam om 21.42 uur IS NEP!

 11. Leona

  Nu maar hopen dat ze weer gaan werken met een vaste ploeg kandidaten. Na een aantal afleveringen raken ze aan elkaar gewend en dat maakt de latere afleveringen des te leuker.

 12. PvPuffelen

  Gijssie was ook al in Nepal om te controleren of de donaties wel goed besteed worden , heel veel gekker moet het niet worden !!

 13. Rogier, Amsterdam

  Leuk, ik ga kijken

 14. Rogier, Amsterdam

  Rogier, Amsterdam om 23.55 en 10.50 uur reageert weer eens onder mijn naam.

 15. Noëlla

  Grote kans dat onder andere Richard Groenedijk, Annie Schilder, Patty Brard, Gerda Havertong etc. weer aanwezig zijn.

 16. Roos

  Hans en Mireille!!! :)

 17. LoopDeHool

  Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij idd :)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.