‘Johnny de Mol doet het goed als Got Talent-host’

Johnny de Mol doet het uitstekend als opvolger van Robert ten Brink in Holland’s Got Talent. Dat schrijft jurylid Angela Groothuizen in Veronica Magazine. Het vervangen van Ten Brink (60) door De Mol (37) moet het programma, dat vanavond terugkeert op RTL 4, een opfrisser geven. En dat is volgens Groothuizen gelukt. “Een grote aanwinst is Johnny de Mol. Hij staat de artiesten bij voordat ze opkomen en troost of feliciteert ze als ze afkomen. Menig traantje wordt gelaten.

Als mensenmens is het op De Mols lijf geschreven om daar mee om te gaan. “Het zijn natuurlijk vaak jonge mensen en bijna iedereen is amateur, dus het is zó spannend, maar bij Johnny zijn ze veilig. Het wordt een mooi Holland’s Got Talent-seizoen.

Groothuizen zit samen in de jury met Dan KaratyGordon en Chantal Janzen. “Je kunt naast lelijker en vervelendere collega’s zitten“, zegt ze, verwijzend naar Karaty en Janzen.

Ter compensatie heb ik Gordon aan de andere kant, mopperkont en gangmaker.

Holland’s Got Talent is op de RTL 4-vrijdag de opvolger van The Voice Kids.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen