Improvisatieshow vanwege jonge kijkers naar RTL 5

Foto: RTLNa drie seizoenen op RTL 4 verhuist het tv-programma De Grote Improvisatieshow vanavond naar de jeugdigere zusterzender RTL 5. De opzet blijft hetzelfde, de presentatrice is anders: Froukje de Both, die volgende week 44 wordt, maakt plaats voor de 31-jarige Nicolette Kluijver. Komediant Tijl Beckand baalt niet van de degradatie. “Natuurlijk heeft RTL 4 een breder publiek. Maar onze doelgroep is voornamelijk jong. Zij kijken weer meer naar RTL 5“, zegt hij.

De Grote Improvisatieshow trok bij RTL 4’s zo’n 950.000 kijkers. Dat zal bij RTL 5 wel iets minder worden. “Het is gewoon een heerlijk programma dat de vaste kijker wel weet te vinden“, zegt Kluijver in De Telegraaf. “Lekker ontspannen, met een bakje chips op schoot. Want je ziet: er valt genoeg te lachen.”

In de seizoensopener zit Gordon. Hij wordt onder meer ingezet bij een nieuw onderdeel, waarbij twee van de komedianten worden geblinddoekt daardoor het gevaar niet zien aankomen. “Dat gevaar kan van alles zijn. Dit keer was het een tennisballenkanon.”

Daar komt een bal uit met 90 kilometer per uur. “Dus we beginnen met spelen en de eerste bal die Gordon afvuurt komt recht op de kanis van Rick Paul. ging direct onderuit en de scène was voorbij. Beter kon het namelijk niet meer worden.

Het Telegraaf-artikel over De Grote Improvisatieshow kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen