Gordon woest op ’troela’ van AD: ‘Wat een kutkrant’

Gordon ergert zich vreselijk aan een artikel in het AD met de titel ‘Nog steeds geen tv-prijs, raar toch?’. Dat laat hij weten op Facebook. Het AD quote uitspraken van Gordon waarin hij duidelijk maakt dat hij het belachelijk vindt dat hij wordt ‘genegeerd’ bij de tv-prijzen, terwijl het publiek hem ‘massaal omarmt’. “Weer zo’n knap staaltje riooljournalistiek van het AD (sowieso een kutkrant). Hadden al een jaar op de strafbank gezeten bij me door eerdere publicaties die gewoonweg niet waar waren.” 

De teneur van het AD-artikel is dat Gordon zich enorm miskend voelt en dat hij een Gouden Televizier-Ring wil voor zijn bejaardenprogramma op RTL 4. “Wat een troela die muts van het AD om mijn woorden zo te verdraaien“, aldus Gordon.

Ik heb gezegd dat we twee jaar geleden wel een nominatie hadden verdiend met het aanbrengen van 60.000 vrijwilligers en zo’n maatschappelijk betrokken programma. Dat vonden wij jammer en dat had iedereen gevonden die zo met z’n hart een tv-programma maakt.

Maar dan letterlijk neerzetten ‘wij hadden die Televizier-Ring moeten krijgen’? Nee, dat heb ik niet gezegd, en ook over de tv-prijzen heb ik alleen gezegd dat het verwonderlijk is dat bij elke uitreiking mijn naam niet eens in beeld is of genoemd wordt ondanks de miljoenen kijkers die je trekt.

Maar goed, ik ga me ook niet meer verdedigen maar hiermee wil ik alleen maar aangeven dat je dus genaaid wordt waar je bij staat met alle schadelijke gevolgen weer van dien. Ik ben klaar met die hufters en geef sowieso geen interviews meer aan dit rapaille wat zich journalist noemt, klaar mee! Lekker de zon in!

Vorige week ergerde Gordon zich al aan De Telegraaf. “Het eerste knappe staaltje was van de week in De Telegraaf te lezen. ‘Gordon verliefd op stem gepeste HGT-SENSATIE!’??? Ik heb dat nooit gezegd en zal dat als onafhankelijk jurylid ook niet doen voor een finale is uitgezonden.

Het betreffende interview werd mij van tevoren toegestuurd ter controle en ik gaf mijn goedkeuring, vervolgens is er iemand anders geweest die het verhaal naar zijn hand heeft gezet (want dat lezen de lezers beter denk ik) en staan er quotes die ik helemaal niet gezegd heb.

Gordon wordt niet goed van de media. “Ik word soms zo moe van dit vak en dan met name de zogenaamde ‘journalisten’ die dan vervolgens hun eigen verhaal opschrijven en niet de jouwe.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen